Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Louisa chce i s malým Jamesem odjet na několik týdnů do Španělska a chystá se na cestu. Martin si všimne na jejích rentgenových snímcích anomálie, která by mohla v letadle způsobit vážné komplikace. S Penhalem spěchá na letiště. Al má pro Ruth obchodní návrh ohledně jejího domu, zatímco zásnubní hostina Berta s Jennifer málem skončí katastrofou. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tentokrát jsem se bavil jako u předchozí epizody, jen z jiných důvodů. Atmosféra posledního dílu šesté série byla daleko vážnější a serióznější, což bylo fajn, jen mi vadil pokus tvůrců o vytvoření napětí, muselo jim přece dojít , že pravidelnému divákovi bylo celou dobu jasné, jak "vypjatá" situace dopadne. Ocenil jsem odchod té odporné bytosti a čert vzal hodiny! ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nějakou dobu si říkám, že princip doktor morous v kominaci s pohlednou učitelkou moc dlouho nevydrží. Tady tvůrci vsadili na nejistou kartu, první dvě série se to dalo, ale moment překvapení či novosti, chcete-li, rychle vyprchal, postupem času se nosná myšlenka rozmělnila, pokus oživit to vedlešími figurami moc nevyšel. Že by teď naděje na změnu? ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mě při rozhovoru na sále tvůrci opět donutili slzet! :D A dala bych i pět hvězdiček, kdyby to tak nepokazili tím koncem a nechali to v tom růžovém oparu, aspoň do začátku další série a dalšího dílu. Koukala jsem do programu, že máme šlus, útrum. No doufám, že po prázdninách zase naskočíme. A Ruth na hrad!!! ()

Reklama

Reklama