Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Banks pracuje jako knihovník v reklamním oddělení, nesnáší svou práci a navíc zjistí, že má mozkový zákal a zbývá mu pár měsíců života. Co s nimi mu vyřeší bohatý obchodník Samuel Graynemore, který mu nabídne obchod – Joe si teď bude žít tři týdny jako král na jeho útraty a pak na malém ostrůvku v Tichomoří skočí do sopky, aby tak podle pověr domorodců udobřil boha. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Meow86 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála nemastných, neslaných a velmi mozkově zakalených rolí Toma Hankse. Jestli ho chci na smrt nemocného vidět umírat, tak jedině ve Philadelphii. Meg Ryan, nevím, této (pro mě) nehezké paní zřejmě nikdy na chuť nepřijdu. Co film, to stále stejný iritující výraz údivu. Přesně takový, jako je tento http://www.femina.cz/magazin/zabava/10-x-meg-ryan.html "A když se něčemu divíte, tak aspoň zavřete hubu, Kelišová!" ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mladý Tom Hanks už vo filme zo začiatku deväťdesiatych rokov ukazuje svoj komediálny a herecký talent. Dvojica zamilovaných hlavných hrdinov vzdoruje nástrahám osudu, navyše besnejúcemu vulkánu a dokonca aj smrteľnej chorobe. Celkom zábavný a absurdný film s poriadnou dávkou odpočinkovej hravosti. Pre vlečúce sa popoludnie ako stvorené. Príbeh vás vtiahne už na začiatku. Smutné. Ale neskôr prevládne komédia a je tu už nejaký tretí film s Tomom Hanksom a Meg Ryan. Človek si až kladie otázku čo tí dvaja spolu majú. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Pokud sledujete romantickou komedii, která není romantická a ve které se ani jednou nezasmějete, je něco špatně. A tady bylo špatně snad úplně všechno - některé scény byly totálně debilní a snad nekonečné a k tomu hrála příšerná hudba, která se vůbec nehodila. Celý příběh byl totálně uhozený a Hanks a Ryanová se tu museli snad ocitnout omylem. Nedivím se, že po tomhle přestal Hanks točit komedie a začal si vybírat dramatické filmy. ()

gu-staff

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to v práci, a někde po 40-50 minutách jsem usnul, takže nehodnotím. Ale kdybych měl hodnotit to co jsem viděl, dal bych tak 2*. Vůbec jsem nechápal, o co gou, přišlo mi to jako nehorázná blbost. Holt filmy s Hanksem se daj zkousnout až tak od data vzniku 1992 vejš, to před tím je slabota jak cyp. ()

tron 

všechny recenze uživatele

JOE VERZUS SOPKA je prvým a najslabším romantickým počinom dvojice Meg Ryanová a Tom Hanks (následne bola pachuť prerazená zakončením ich "voľnej trilógie o láske" - BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI a LÁSKA CEZ INTERNET). Čudný scenár, nudná réžia a z hercov zaujme paradoxne viac Dan Hedaya, ako ústredný pár. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Pesnička, ktorú hrá kapela v mexickej reštaurácii, je z "My Fair Lady". (rador)
  • Scéna, v ktorej Joe nakupuje v New Yorku, bola v skutočnosti natočená v Beverly Hills. (rador)
  • V scéne, v ktorej Joe spúšťa odtokový ventil, ho v skutočnosti zatvára. (rador)

Reklama

Reklama