Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

honeja 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do atmosféry 90. let. Pěkné písničky a mladé René Zellweger a Liv Tyler. Tím ale plusy končí. Film postrádá pořádnou dějovou linii, vtipný moc není a po skončení jsem měl pocit promarněného času. V době svého vzniku se možná jednalo o zábavný film, pro dnešního diváka je však snímek spíše použitelný jako dobová studie. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ráda. Rozhodně bych doporučila ho vidět víckrát, než se rozhodnete ho hodnotit. Je docela dost možné, že na poprvé vám tento snímek nepřinese to, co se dostaví až na druhé shlédnutí. Důvod, proč je lepší tento flick vidět víckrát, je že silné stránky tohoto filmu budou pak pro vás více evidentní. Každá postava je velice dobře charakterizována se všemi možnými vlastnostmi a to je zrovna jedna z více věcí, které můžete snadno přehlédnout, vzhledem k tomu, že na poprvé se spíše snažíte pochopit příběh, nežli maličkosti okolo. Je zde také vynikající soundtrack, který rozhodně ocení každý, kdo miluje starý dobrý 'fláky'. Dále herecké obsazení; na to si také nemohu stěžovat. Herci mají mezi sebou nepřehlédnutelnou chemii a rozhovory mezi nimi jsou také 'on point'. Také je důležité dodat, že se tento film rozhodně nesnaží působit vážně, naopak je braný s lehkou nadsázkou a proto je velice příjemné se na něj dívat. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pump Up the Volume a Empire Records. Dva různé filmy stejného režiséra, které u nás svého času shodně běžely pod názvem Na plný pecky. Kromě režiséra a českého názvu mají společného mnohem víc a to příjemné postavy, charizmatické herce, soundtrack složený z nějlepších hitů 90. let a hlavně oba působí takovým tím upřímným dojmem, který při sledování dokáže zvednout náladu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Z filmu čiší neskutečná pohoda a herci si museli natáčení hrozně užít...aspoň mám z nich takový pocit. Sranda bylo vidět některé budoucí hvězdy vidět na začátku jejich kariéry. Nesmím zapomenout na skvělou hudbu. Jsem rád, že jsem film zkoukl, ale na zadek jsem si z něj neseděl a proto průměrné hodnocení... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neodolateľná zmes sympatických hercov, skvelej hudby a pohodovej atmosféry. Tento film skrátka vystihuje všetko, čo mám na deväťdesiatych rokoch rád. Dozvuky tých osemdesiatych sú cítiť stále, no máme tu nové hudobné smery, móda sa zmenila a na scénu prichádzajú mladé tváre (ústredné tri herečky sú absolútne na zožranie). Keď sa vás raz niekto spýta, aké boli deväťdesiate roky, stačí mu pustiť toto, Singles, alebo Chasing Amy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Interiéry byly natáčeny v obchodu s deskami na North Front Street ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (Marek#33)
  • Logo smajlíka s nápisom "Have a nice daze" na pokladni je odkazom na film Dazed and Confused (1993), v ktorom si Rory Cochrane (Lucas) zahral postavu Slatera. (U_S_O)

Reklama

Reklama