Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy odřenější než grungeovsky odrbaný džíny. Věřím, že v devadesátkách to museli lidi žrát, ale dneska to, aspoň na mě, působí tak trochu... trapně. Nevím, možná, že jsem jen zbytečně cynickej, ale v okamžicích, kdy tam začnou všichni tancovat, zpívat nebo nějak jinak trapčit, přepínám do stavu "fuck this shit". Každopádně léta devadesátý byly poslední léta, kdy muzika ještě za něco opravdu stála a vy jste si nepřipadali okradení, když jste za ní ještě platili ;-) ()

Kenji 

všechny recenze uživatele

Lucas kde sú moje peniaze - v Atlantic city V Atlantic city a čo tam robia? - cirkulujú A myslíš, že sa ešte niekedy vrátia z Atlantic city? - to pochybujem Joe Pôvodne som dal 4 ale teraz som to dopozeral a mením na 5. Ako puberťák som šúpal VHS dokola aj 2x denne. Vyrastal som s tým filmom a nestratil nič ani po rokoch. Perfektná hudba, geniálne hlášky, bohovskí herci. Dokonca si pamätám, že som chcel podľa toho filmu vždy vlastniť obchod s CDčkami - ale dnes v dobe mp3 by som už dávno skrachoval :D ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pump Up the Volume a Empire Records. Dva různé filmy stejného režiséra, které u nás svého času shodně běžely pod názvem Na plný pecky. Kromě režiséra a českého názvu mají společného mnohem víc a to příjemné postavy, charizmatické herce, soundtrack složený z nějlepších hitů 90. let a hlavně oba působí takovým tím upřímným dojmem, který při sledování dokáže zvednout náladu. ()

r007 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s výbornými herci a náramnou atmosférou! Občas působí jako situační komedie, ale hudební čísla ji ozvláštňují a rozhodně si nezaslouží zapadnout mezi tisíce ostatních. Určitě se ráda někdy znovu podívám na tu různorodou bandu zaměstnanců hudebního obchodu, kdy každý má svůj malý příběh a spolu tvoří prazvláštní , ale fungující tým. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vítejte v Empire Records!" V tomhle krámě vás obslouží partička sympatických teenagerů. Každý je z jiného těsta ale spojuje je láska k hudbě. Jako všichni dospívající i oni zde prožívají svá trápení všeho druhu. Deprese, průšvih z hazardu i zklamání z první lásky. Všechny podrží skvělý šéf, který je vždy podrží a společně brání obchod před prodejem. Tady jsou čtyři důvody proč si tak trochu zapomenutý film pustit..... za 1. báječná devadesátková atmosféra, za 2. melancholická dobová hudba, za 3. kouzelně nevinná Liv Tyler a za 4. vyléčí skvěle vaši špatnou náladu. 7/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • V roku 2003 vyšlo DVD s názvom "Empire Records Remix, the Fan Edition", na ktorom sa nachádzajú aj predtým nevydané scény, vystrihnuté zábery a mnoho iných špeciálnych bonusov. (U_S_O)
  • Pri úteku Warrena (Brendan Sexton) z obchodu a jeho náraze do dverí auta bol použitý dablér. Ten narazil do auta tak silno, že si zlomil rebro. (U_S_O)
  • Logo smajlíka s nápisom "Have a nice daze" na pokladni je odkazom na film Dazed and Confused (1993), v ktorom si Rory Cochrane (Lucas) zahral postavu Slatera. (U_S_O)

Reklama

Reklama