Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál Daria je velice výstižné ztvárnění stupidity většiny žáků v amerických středních školách. Hlavní hrdinkou je introvertní intelektuálka Daria Morgendorfferová, která sice není oblíbená mezi svými spolužáky, avšak diváka spolehlivě rozesměje její suchý humor plný sarkasmu a ironie. (laserr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

‎"Pojďme si tady a teď slíbit, že Dariin sen uskutečníme." - "...myslíte ten, ve kterem lidi na ulici najednou vzplanou?" :D kedysi som to pozerával na supermaxe ešte, teraz som doplnil všetky ostatné série a vychádza mi z toho jediné - Dariu žeriem so všetkým, čo k nej patrí - irónia, satira, inteligentný humor, trápne ticho, stereotypy a významné pohľady tu nadobúdajú úplne nové rozmery ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Nekonformní Daria, která je vždy nad věcí, těžce nepochopená okolím tvořeného blbci a přitom má téměř vždy pravdu. Má skvělou "kamarádku" Jane, která má umělecké cítění a se kterou tvoří neprůstřelné duo. Tyhle holky mě baví, trefují se do spolužáku, do dospěláků, zkrátka do všeho. Škoda, že jsem nechodil s Dariou do školy, byla by sranda. Animace je prostinká, ale hlášky holek to plně vynahradí. Dario třeba ti pomůžeme splnit jeden sen, myslíte ten, ve kterém lidé na ulicích vzplanou? :-D Vždy se těším na učitele s cukajícím okem :-D ()

Reklama

LailaX 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, kde je dabing lepší, než originál... česká Daria je ještě sarkastičtější, než ta americká... naprosto ideální relax pro obyvatele planety, kteří mají depku a bizarní svět jim vyhovuje, protože si ho uvědomují kolem sebe. Černý humor, hlášky, které mají šmrnc a hlavně spousta lidí se myslím s pubertální intoškou může alespoň částečně ztotožnit. A to je v dnešním Nemocném světě pořád aktuální... ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Já miluju Dariu a Jane! Umíš první pomoc? Jednou sem na Quinn zkoušela Heimlichův manévr. Pomohl? Ona se nedusila. / Jak víte, že to nebylo pro její děti? Žádný nemá, snědla je. / / ‎,,Řekla, že pomáhat podvodníkům a vydělávat na nich neni správný." - ,,Takže už nebude dělat advokátku?" - ,,Taky sem se ptala a myslim, že se mnou zase někdy začne mluvit." ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Co se týče animovaných věcí, tak všechno u mě závisí hlavně na stylu animace (tj. jestli je to vůbec koukatelné, nebo ne). Musím říci, že v tomto případě mne právě animovaná stránka moc nenadchla. I tak se ale přes to dokážu přenést a sledovat další a další díly. To už asi o něčem vypovídá.............."Nebudu po svý mámě střílet. Aspoň ne barvou." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • V originále (a vlastně i v české verzi) namlouvá několik lidí více postav. Například Wendy Hoopes namluvila Jane, Quinn i paní Morgendorferovou. A u nás zase hrubý hlas Darii i ječák Quinn namluvila Zuzana Petráňová. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama