Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak jednoduchý, až je prostě kouzelný. Pro mě. :-) Někteří tvrdí, že Lopez neumí hrát, ale mně se prostě líbí, jak hraje. A miláček Matthew je tady taky kouzelný (až na ty divné kalhoty, co má povětšinu fimu na sobě). :-) Vždyť je to tak krásně sladké. ;-) A ten krásně romantický hepáč, nádhera. Možná to zní ironicky, ale já to myslím opravdu vážně. Prostě další oblíbený film, který jsem viděla hodněkrát a klidně se na něj kdykoliv podívám znovu. :-))) ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že jsou daleko horší... Ale námětově mi to nepřijde špatné, jen bych to prostříhala, seřadila trochu akčněji, osvobodila od růžových nánosů přespřílišné romantičnosti a dala tomu směr, aby to nechodilo cestičkami. A vyhodila bych některé přihlouplé dialogy. Ti dva docela dobře fungují. Jednou za čas se to vidět dá, pokud u toho nemusíte sedět jako přikovaní a můžete občas odběhnout. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela předvídatelná TYPICKÁ ROMANTICKÁ KOMEDIE , kdy se jeden bezchybný fešák zamiluje do krásné a velice sympatické ale maximálně naivní dívky, ale ouha - ten fešák již jednu krásnou a milou a velice bohatou dívku již má a má se ženit :D :D Typická zápletka, která je opepřená příšerným hereckým výkonem Jennifer Lopez. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

SharpChick odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je opravdu perla... Velice ale opravdu velice (ne)povedená romantická komedie.... přesně takhle to má podle mě vypadat... Úplně nejlepší jsou takový ty rádoby vtipný scény, při kterých se normálnímu člověku chce spíš zvracet než smát.... Zkrátka já být tak "všestranně nadanou" osobností jako Jenn, tak asi vypiju jeden ze svých 45 kondicionérů na vlasy... protože jestli ještě natočí pár takovýhle pokladů, tak tu budete muset přidat za "odpad!" ještě nějakou spešl kategorii pro Jenn.... JENNIFER FOREVER !!!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama