Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete mít opravdu perfektní svatbu bez jakéhokoliv zádrhele, pravděpodobně zavoláte profesionální plánovačce svateb Mary Fiore (Jennifer Lopez). Sama ale nemá na lásku vůbec štěstí, a jediný kdo se kolem ní ochomýtá, je kamarád z dětství, Massimo (Justin Chambers). Nyní se ale může vše změnit, když Mary potká Steva (Matthew McConaughey) a po jednom společně stráveném večeru je si Mary jistá, že Steve je pro ni tím pravým. Jaké je ale její překvapení, když zjistí, že právě Steve je ženichem na svatbě, kterou právě připravuje?... Ajaj, už hrozně dlouho jsem neviděl tak strašně předvídatelný film. Je mi jasné, že cílové publikum takovýchto filmů není pravě tím pravým na velké přemýšlení, ale takhle přímočaře vše nalajnované se jen tak nevidí (a nebo tady je fakt někdo, kdo čekal že by se J.Lo s M.McConaugheyem nedají dohromady?). Jinak film přináší přesně to co od něj člověk mohl čekat, spoustu romantiky (včetně, jak už jsem psal, očekávaného závěru, při kterém slabší povahy určitě i slzu uroní), hereckých výkonů odpovídající výše zmíněným jménům, kde mne bavil snad jedině Justin Chambers, a naopak odpuzovala Bridgite Wilson - fakt se mi vůbec nelíbí.. ()

Reklama

Idego 

všechny recenze uživatele

K tomuto veledílu světové kinematografie jsem se dostal stejně jako k ostatním romantickým komediím podobného rázu, tedy když jsem večeřel, matka se na to v kuchyni dívala. Je to tradiční scénář - neviděl jsem víc než 20 minut a už v prvních vteřinách jsem byl schopen určit, jak to dopadne. Blbka je nešťastná a zamiluje se do prince. Princ má ale jinou blbku a první blbka je z toho smutná. Chvíli prince opruzuje a ten si pak uvědomí, že druhá blbka je opravdu blbá a že první blbka je úžasná osoba, zamiluje se do ní, druhou blbku opustí, vezme si první blbku a všichni jsou šťastní... Do toho pár opravdu velice trapných vtípků a seriálová hudba a voilà - máme dalšího zástupce typické americké romantické komedie pro široké publikum. Další z filmů, které mi hýbou žlučí a nutí mě zoufale vykřikovat: "PROČ? Proč jsou lidé schopni dívat se na podobné kraviny?"... ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Vždycky je na pováženou, když těch pár několikavteřinových úryvků starého snímku, na který někdo v aktuálním filmu zajde do kina, je v celém filmu nejlepši :-) (zde Two Tickets To Broadway). Ne, Lopezová opravdu NENÍ herečka. Už to samotné tento film dost ošklivě poznamenává. Přičteme-li si fakt, že se divák nezasměje ani jednou a zvratů by se v TWP nedořezal (takže od začátku je jasné, jak bude film pokračovat a jak skončí), absenci čehokoliv, co by tento snímek jakkoliv ozvláštňovalo a všehovšudy průměrnou řemeslnou stránku, i ty dvě hvězdy jsou možná až příliš štědré. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Hm. Lopezová byla sladká, McConaughey byl sladkej, scénář byl sladkej...trochu mě z těch sladkostí na konci bolelo bříško, ale nebylo to zas tak strašný, protože mi velmi rychle vytrávilo. Lopezová není žádná herečka, ale do téhle přeromantizované rádoby komedie s hloupým scénářem docela dobře zapadá. Každopádně, ke Člověče, nezlob se je to docela dobrá kulisa. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama