Reklama

Reklama

Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!

  • Velká Británie Blackadder Back and Forth

Obsahy(1)

Lord Edmund Bestián (Rowan Atkinson) a Baldrick (Tony Robinson) testují svůj stroj času. Vydávají se do minulosti pro pár suvenýrů a nakonec se jim podaří změnit minulost. Ocitnou se tak např. v Sherwoodském lese, kde se setkají s Robinem Hoodem nebo u Bitvy u Waterloo. (Nancy)

Recenze (122)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podareny komedialny kratas, kde si zahral moj oblubeny komik:) K dokonalosti filmu este chybalo lepsie prevedenie komedialnych scenok, aby to vyzeralo skvele, ale ani tento pokus neni spatny a velmi rad som si to skuknul a to mi cas pri nom ubehol extremne rychlo, co naznacuje, ze to nebola zbytocna snaha o vytvorenie tohoto stareho britskeho kusku:) ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Presne 10 rokov po zaverecnej epizode sa este raz stretol cely povodny tim, aby natocili tento special pri prilezitosti otvorenia Millenium Dome v Londyne. Bolo mile znova vidiet vsetky postavy, tentokrat v modernej dobe, avsak scenar sa velmi nevydaril - za tych 33 minut sa nenaslo vela vtipnych scen. Ako zaujimavost posluzi informacia, ze v malej roli sa objavil Colin Firth. Skoda, ze tato celkovo posledna epizoda zo zivota Ciernej Zmije nebola vydarenejsia. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Další speciál, kéž by nikdy nekončily. Protože to je u mě sázka na jistotu. Tentokrát si to BlackAdder nasměroval napříč časem, ale 1000 let nehraje roli :). První záběr na Tyranosaura mě fakt dostal :). Možná už to nemá kvality seriálu, přesto jsem se náramně bavil a jen to drželo tak nějak myšlenku, že je se seriálem konec, na bodu mrazu. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Je skutečně obdivuhodné, že tvůrcům po šestnácti letech od vzniku první řady, čtyřech sériích a několika speciálech, ani v nejmenším nechyběla invence. Naopak, mohli by ji rozdávat měrou vrchovatou! P.S.: Český dabing je vynikající (i když nerespektuje odkaz k seriálu, je skvěle přeložený, obsazený i zahraný). 95%. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nádherné shrnutí toho co jsme mohli vidět v předchozích dílech. Postupně procestujeme historií a nakonec zjistíme, že budoucnost se změnit dá takovým zábavným způsobem, že by to nenapsal ani Shakespeare - vynálezce kuličkového pera. 33 minut našlapaných tím nejlepším co v Černé zmiji bylo. Tomu říkám zakončení :) ...btw. kdy už konečně někdo vyčistí ten Novácký dabing? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně s Robinem Hoodem a královnou Alžbětou se objevuje černošský kompars, což je jako historický nesmysl vtípek tvůrců. (Kulmon)
  • Na večeři na začátku filmu vidíme na zdi portrét kapitána Černázmije ze čtvrté série. (Kulmon)
  • Když Černá zmije vstupuje ve svém sídle do stroje času, zavírá za sebou padací dveře a Boldrick do stroje leze zespoda, je možno vidět člena štábu v červené bundě, který z venku vytahuje dveře. (Reyak)

Reklama

Reklama