Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jako thriller poněkud upachtěné, erotiku bych hledal všude jinde, ale tu psychologickou stránku bych na místě nezatracoval, minimálně kvůli řadě zdánlivě nelogických jednání, což snad mělo být právě vrženou rukavicí pro přemýšlivého diváka. A navíc, jedná se o jeden z mála filmů, kdy jsem měl z podle mého názorů spíše vyrobených herců Banderase a Jolie alespoň nějaký dojem, plusem pak je, že není nejjednodušší ho správně vystihnout. Rozhodně bych však preferoval Truffautův originál s Belmondem a Catherine Deneuve Sirène du Mississipi, La. ()

evita_ 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť nuda...ani záverečný pohľad Antonia Banderasa nič nezmenil na hodnotení. Na celkom zaujímavé obsadenie dej úplne o ničom. Vlastne ani neviem celkom povedať o čom to bolo - ona klamala, potom sa uvedomila, ale nevedela ako z toho von ale zároveň bola nerozhodná či naozaj chce z toho von. Keď sa rozhodla, zbavila sa manipulátora, sama zmanipulovala kňaza a happyend bol na svete i keď tisícky kilometrov od pôvodného domova. To je asi v skratke všetko. Nuda. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Nemohla jsem si nechat ujít tohle úžasné duo a spolu jim to vážně sedlo. Děj filmu je zajímavý a zapletený. Od první chvíle jsem věděla, že Angelina bude pěkná mrška ale k ní to sedí. Líbila se mi zápletka i konec. Je to poutavé, zajímavé, napínavé, romantické a je tam i postelová scéna. Mě se film líbil. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. Opening ,2. Getting To Know You ,3. Wedding Reception ,4. Love Scene ,5. Emily's Letter ,6. Luis & Julia ,7. Luis Finds Julia ,8. It's Edmond ,9. Luis Confronts Julia ,10. Breakfast With Billy ,11. Try To Run ,12. Billy's Here ,13. Billy's Dead ,14. Kitchen Talk ,15. Leaving ,16. Game's Over ,17. Luis Leaving ,18. Luis Travels/Julia Sins ,19. The Brothel ,20. Making Poison ,21. Whorehouse 2 ,22. Poison Run ,23. Prison Talk ,24. Ending ,25. Boat To Havana , ()

Zdenda 

všechny recenze uživatele

Zacatek velice slibny, eroticno a napeti velice slusne funguji (i ta Angelina se mi to setsakramentsky libila)... Pak vsak prichazi nutnost dej posunout kvalitnim scenarem a zde je nejvetsi slabost filmu. Scenar je proste nudny, fadni a hlavne kolikrat prekombinovany a presto neobjevny... Dejove zvraty predvidatelne a bohuzel casto naprosto, ale naprosto nerealisticke. Ale abych nehledal jen kritiku, vec, ktera zachranuje snimek, alespon z meho pohledu, jsou herecke vykony ustredni dvojice. Fakt to mezi nimi porad jiskri, a hraji tak nejak sympaticky a lidsky. Tudiz jsem prekvapive nemel touhu film v pulce vypnout. Inu ocekavani bylo mizive a film tak nakonec prijemne (i kdyz ne nejak moc) prekvapil, proto ty 3*, ukazujici na prumerny americky spektakl. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama