Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi myslel že točí bondovku, skladatel psal hudbu pro western, Chuckova holka si v jedné falešné bondovce dokonce zahrála a sám Chuck je tak drsný, že kdyby byl jen o ždibíček drsnější, tak už je svá vlastní parodie. V tomhle mi trochu připomněl Sylvestra Stalloneho v době kdy měl po čtvrtém Rockym a druhém Rambovi, a ego mu přerostlo soudnost. Sly si napsal a záhrál hlavní roli v Cobře, což sice bylo příjemně přepálené béčko, ale přece jen krok zpátky v kariéře. Chuck Norris byl béčkař vždycky, takže pro něho byl film podobné úrovně velice slušný nadstandard. Pochválím ještě Roberta Beltrana - Chakotay ze Star Trek Voyager, a svinsky odporného Davida Carradina. ()

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Ještě než bylo na světě Komando a Krvavý sport, vznikl film, který je pro mě synonymem pro akční B-movie. Ano, ve filmu má hlavní roli Chuck Norris, ten o kterým se píše miliony vtipů a ten, který posílá milony na charitu. Film je několikrát vzpomínaný i v druhém dílu Expendables. Asi v žádném B-movie nenajdete tak skvělý soundtrack - všechna čest Francesco Masi. Film je drobet ve stylu westernu. Chuck je pořádný buran... ...pořád se potí, chlastá pivo, má super auto a jeho jediný společník je vlk. Přidělímu mu přitroublýho kolegu, zamiluje se do nesprávné ženy, která mu vygruntuje a on jí postříká hadicí a vyválí v kaluži. Jenže ona hodná uklízečka je přítelkyně kunfu legendy Davida Carradineho, který je překupníkem zbraní a když Kill Bill unese Chuckovi jeho dceru, tak je asi jasný, že musí dojít ke vzájemnému střetu. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris se zlobí a když se Chuck Norris zlobí, tak všichni umřou. Ale co taky čekat jiného, když mu sejmou kámoše, unesou dceru, rozmlátí barák, pohřbí auto a hlavně zastřelí psa. A Chuck se moc zlobí, když vidí jeho prázdnou a opuštěnou misku! Naštěstí když se definitivně nazlobí, tak začne vybíjet celou vesnici nepřátel Rambo Style a kolem jen létají kulky, pěsti, šípy i rakety, všechno vybuchuje, všichni umírají a Carradine se ďábelsky šklebí. Což je také ďábelsky zábavné a přijde to ďábelsky pozdě - až v poslední dvacetiminutovce filmu, přičemž přes hodinu před tím jen trpně bobtná směšný a zbytečný děj s jen občasnými záblesky akce. Což je tak trochu nuda, Chuck tu totiž evidentně trénoval na svůj erbovní seriál a tak většinou jen zmateně běhá kolem, mává plackou texaského rangera a exhibuje svůj gargantuovský vous. Má to sice být určitým připomenutím klasických westernů, ale přes rámec dementního akčního béčka to překračuje jen minimálně. Jen jedním McQuade nad ostatními dementními akčními béčky jasně ční - hudba je tu vynikající a vykrádá Morriconeho tak umně, že jsem si skoro myslel že ji Morricone sám napsal. Pravdou to není, stojí za ní Francesco DeMasi, ale i tak nad jeho absolutním plagiátorstvím musím uznale pokývat hlavou. 6/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cak Norrrys mal v 80. rokoch este predsa len hodne do seba. Ba dokonca sa miestami dalo uvazovat o tom, ze je borec. Akcny, pochopitelne. Chvalabohu, tieto bojove kreacie, co Cak predvadzal, ma nijako nezaujimaju, ale ich choreografia je na vysokej urovni, to nemozno prehliadat. Raz za cas je dobre vyplachnut hlavu takymto akcnakom. 77 % ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Chcete říct tajemství? McQuade je vlastně hard-core Walker - Texas Ranger. Tedy nic pro děti a dokonce tam dostane i na budku (takže to není tak úplně klasický "Chuck Norris"). Díky přítomnosti Davida Carradina a Barbary Carrery to není jen "one man show" a u mě patří mezi klasiku a to lepší co jsem s Chuckem viděl. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama