Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Romantika romatická v obráceném gardu než Pretty Woman, Debra není můj typ, ale hezké. Vždycky mě pobaví kolegové píšící, že ... (napíšu to do Deníčku). Nejlepší hlášky : Čau sviňáku, když ses na mou sestřenku brutálně vykašlal, tak já ti ji na oplátku ukradnu nebo Pochopil jsem, že se radši budu hádat s tebou než milovat s jinou ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nebyla by to romantická komedie, kdyby profesionální odstup hlavní hrdinky a jejího najmutého společníka vydržel až do konce: i průměrně bystrý divák vytuší, kudy dějová cestička povede. Dokonalá partie je nejen z toho důvodu průměrnou romantickou komedií. Kromě přesného žánrového vzorce, kde vytušíte jak bod zvratu, tak pointu, má bohužel i mnoho hluchých míst, kde se nic neděje. Jan Svěrák v Obecné škole takovou pasáž charakterizoval jako odpočinkovou a je to ta, kde vláček jede krajinou. Jenomže v Obecné škole byl vláček jeden, tady je hned několik souprav a odpočinková pasáž střídá odpočinkovou – děj prostě nemá správnou hustotu. Pikantní je i to, že závěrečné titulky zabírají 12 % z celkové stopáže. ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

Masquerade 

všechny recenze uživatele

Rekl bych tak prumer. Romanticky to celkem bylo, ale bylo dost situaci, u kterych bylo predem jasny, ze nastanou.Ale zas na druhou stranu,co se da noveho vymyslet v zanru jako je romantika.Celkove ten film ale utekl dost rychle, tak nevim jestli to bylo tema 90ti minutama nebo esi sem se do teho tak zazral. Soundtrack byl dobrej, ty pisnice sou podle meho gusta,ale ve vetsine situaci (kterych bylo podle me az moc - skoro to vypadalo ze tvurci spolehaji na to, ze po haluzi trefi aspon jeden okamzik s muzikou,kerej chytne divaky masove za srdce) si myslim ze slo zvolit lepsi. Tri hvezdicky to vystihuji presne bych rek. ()

Simbet 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama