Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jack s Lockem, Kate a Sawyerem dojdou do bunkru, tak jim u dveří padne zraněný Michael a vymýšlí si, jak ho Henry postřelil. Když ostatní vstoupí i s panem Eko, tak jsou v šoku. Jack se snaží zorganizovat trestnou výpravu za Henrym, ale Sawyer mu to rozmlouvá, že je potřeba tady, aby se postaral o těžce zraněnou Libby. Pan Eko se nabídne, že půjde. Vezme si s sebou Locka, protože umí stopovat. Ve snu se Ekovi zjevila Ana i jeho bratr Yemi, oba ho nabádají, že musí Lockovi ukázat správnou cestu k otazníku, který si nakreslil, když se nestačila čísla zadat a místnost potemněla a vyjevila se fluorescenční mapka s otazníky. Bratr ho nabádá, že je důležité, aby si s sebou vzal sekeru. Po neshodách, které mezi sebou mají, mu Locke podává mapku, kterou nakreslil. Dojdou k letadlu, ve kterém se převážel heroin, a najdou další poklop do jiného bunkru - Perla.
Ve flashbacku uvidíme, jak Eko coby kněz vyšetřuje zázrak, kdy utopená dívka znovu ožila. Je to dcera jasnovidce, u kterého byla Claire. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eko má tajuplný sen a krásny zvrat spraví situáciu ešte napätejšou. Flashback ponúka odpovede. Stopovanie s mužom s barlami znie ako kvalitná paródia, inak je to zaujímavý herecký koncert. Epizóda je skôr o hľadaní viery než posúvaní deja, no má na to svojich výborných protagonistov. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, ain't that swell, Gimpy McCrutch over here covers up that the Artist Formally Known as Henry Gale tried to strangle your little amiga, and suddenly it's on me when she goes vigilante." ()

Reklama

Reklama