foto

Deran Sarafian

  • nar. 17.1.1958 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Útěk z pekla (TV film)
1999 Vražedný manévr (TV film)
1994 Duel v poušti
Nebezpečné pády
1993 Pistolníci
1992 Back in the U.S.S.R.
1990 Smrtící zatykač
1988 Dracula - milostný příběh
1987 Interzone
1986 Smrtící virus

TV seriály

2017 The Exorcist (TV seriál)
Safe as Houses (S02E02)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
Blood Brothers (E02)
Agresivní virus (TV seriál)
The Battle of Central Park (S03E06)
Madness (S03E05)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
Day of Wrath (S02E12)
Mouth of the Damned (S02E02)
další epizody (4)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Třetí kolej (S01E11)
Crossbones (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Zrada (S01E04)
Rush (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Cholera (S03E07)
One Less Mule (S03E06)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
Šestaosmdesátý (S01E03)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
Scoundrels (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Dr. House (TV seriál)
Euforie 2/2 (S02E21)
Euforie 1/2 (S02E20)
Hypochondr (S02E09)
Ztraceni (TV seriál)
Otazník (S02E21)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
Dr. House (TV seriál)
Neviditelný nádor (S02E02)
Děti (S01E19)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
Dvojité x (S04E17)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
Potíže (S02E03)
Cena útěchy (S01E23)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Cukrová vata (S01E06)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace