foto

Deran Sarafian

  • nar. 17.1.1958 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Útěk z pekla (TV film)
1999 Vražedný manévr (TV film)
1994 Duel v poušti
Nebezpečné pády
1993 Pistolníci
1992 Back in the U.S.S.R.
1990 Smrtící zatykač
1988 Dracula - milostný příběh
1987 Interzone
1986 Smrtící virus

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
outMatched (S02E04)
Colony (TV seriál)
Lazarus (S03E08)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Clear History (E05)
Exorcista (TV seriál)
Pocit bezpečí (S02E02)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
Blood Brothers (E02)
Agresivní virus (TV seriál)
Bitva o Central Park (S03E06)
Šílenství (S03E05)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
Day of Wrath (S02E12)
Mouth of the Damned (S02E02)
další epizody (4)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Třetí kolej (S01E11)
Crossbones (TV seriál)
Crossbones (E08)
A Hole in the Head (E06)
Legenda (TV seriál)
Zrada (S01E04)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Our Toil Shall Strive to Mend (E03)
Rush (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Children of the Night (S01E12)
Measure of Disorder (S01E07)
další epizody (6)
Hell on Wheels (TV seriál)
Cholera (S03E07)
One Less Mule (S03E06)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
Šestaosmdesátý (S01E03)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unwrapped (S08E17)
2010 Nikita (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
Scoundrels (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
2009 Dr. House (TV seriál)
Něžnější polovička (S05E16)
Velké dítě (S05E13)
2008 Dr. House (TV seriál)
Ať jedí koláče (S05E10)
Polibek na dobrou noc (S05E06)
Umírání všechno mění (S05E01)
další epizody (5)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
Strážní andělé (S04E04)
Správná věc (S04E02)
další epizody (6)
2006 Dr. House (TV seriál)
Hledá se Jidáš (S03E09)
Co se má stát, to se stane (S03E06)
Smysl (S03E01)
další epizody (7)
Ztraceni (TV seriál)
Otazník (S02E21)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
Dr. House (TV seriál)
Neviditelný nádor (S02E02)
Děti (S01E19)
Kriminálka New York (TV seriál)
Pšt (S01E16)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Důstojník v modrém (S01E09)
Mrkání (S01E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Uzávěrka (S02E19)
Paparazzi (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
Dvojité x (S04E17)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
Potíže (S02E03)
Cena útěchy (S01E23)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Cukrová vata (S01E06)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Smrtící virus

TV seriály

2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Pšt (S01E16)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E15)
Krev, pot a slzy (S01E14)
další epizody (6)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Důstojník v modrém (S01E09)
Tři generace stačí (S01E08)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Interzone
1986 Smrtící virus

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace