Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Jordan 

všechny recenze uživatele

recesistický úvod á la romantický film následne prerezaný brutálnou scénou stál za to a bol jediným svetlým okamihom inak nudného a nezaujímavého hororu, pri ktorom by sa nebálo ani malé dieťa. byrne mal asi zlé obdobie, keď bral úlohy ako toto či koniec sveta a tiež ma prekvapila účasť r. zemeckisa a joela silvera ako producentov. čo už, nie každý deň je nedeľa ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozuzlení v závěru smrdí prostě příliš a nechá vás v nepřesvědčení, i tak si ale po dnešní vůbec první projekci nemyslím, že si ten film zaslouží pod 50% - pěkný prostředí opuštěný tajemný "lodi duchů", zhruba půlka herců má nějaký charisma, drží to pozornost i solidní napětí, úvodní plesová řezačka spolehlivě utkví. Koho ale sakra napadlo... škoda. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený horor, který vás zaujme, drží a nepustí. Totálně depresivní prostředí deštivého nočního burácejícího moře a opuštěné a zničené lodi, to já můžu. Navíc hned na úvod vám film nabídne hodně drsné jatka, která se vám budou v hlavě přehrávat ještě 20 minut potom. Pak mě také vždycky mrazí z těch scén, kdy ožije barová zpěvačka. Film je dokonale hudebně podbarvený hudbou, která díky celé atmosféře mrazí. Pro mě jednoznačně jeden z nejstarších lepších hororů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No mě se to líbilo, na to jak to vypadá stupidně to je určitě docela překvapení. Samozřejmě že příběhů s vraždícími duchy už jsem viděl spoustu a ani tojle se moc neliší, ale dostal mě ten začátek, to byly slušný jatka a pěknej originální nápad, pak už je to sice nuda která je chvilkama odstraněna nějakou zajímavou lekačkou nebo zabitím a dokonce je to někdy i napínavý, ale to opravdu málokdy, taky se dalo mnohem víc využít potenciálu Gabriela Byernea, kterej je dobrej herec, ale tady to moc neukázal, sice je tam jako jedna z halvních postav, ale příběh je takovej že nikoho moc nevyzdvihne, ale i tak mě to celkově potěšilo a moje očekávání to zanechalo daleko zasebou, teda až na ten konec, kterej nebyl úplně nejlíp zpracovanej a možná by se dalo říct že byl až stupidní, ale přesto si to ty 3* zaslouží ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy špatných hororů. Horory co jsou tak stupidní, že se ani nedají dokoukat (remake Mlhy, většina pozdních Hellraiserů) a horory špatné, ale s alespoň nějakou obsojnou zápletkou a efekty. A to je přesně případ Lodě duchů. Minimálně za úvodní scénu + flashbacky na čistku si Loď duchů nezaslouží úplně zavrhnout. Je to ještě celkem snesitelná hororová jednohubka s atraktivním prostředím, pár slušnými lekacími scénami a několika libovými úmrtími. Taky se tam mihne Gabriel Byrne a čím dál lepší Desmond Harrington. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve 42. minutě vytáhne Epps (Julianna Margulies) z kapsy zlatou cihlu a následně ji položí na pult, držíc ji shora jen prsty. Bankovní cihla je hladká a (při hustotě zlata přes 19 kg/dm3) váží víc než 12 kilogramů, nemohl by ji tedy takto držet. (aquacam)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 39. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama