Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Keller (Til Schweiger) nemá v životě na růžích ustláno. O práci přichází jak na běžícím páse a jeho rodina, především jeho nevlastní otec Heinrich (Michael Mendl) a jeho bratr Viktor (Steffen Wink), ho považuje za úplného budižkničemu. Jen jeho matka (Nadja Tiller) ho ještě nezatratila. Jako poslední šanci mu na úřadu práce dohodí místo uklízeče na psychiatrické klinice, kde díky jeho nepozornosti jeden z pacientů vypije půl láhve čistícího prostředku a kde se mu také podaří na poslední chvíli zabránit tomu, aby si mladá Leila (Johanna Wokalek) vzala život. Ani jedna z těchto události nezůstane bez následků. Nick dostane padáka a je úplně na dně. Leila pak svého zachránce potají sleduje a večer stojí před jeho dveřmi, v noční košili a bosá. Nick se své pronásledovatelky snaží zbavit, ale marně. Leila se rozhodla, že už s ním zůstane navždy. Nick, který ve svém životě ještě nebyl za nikoho zodpovědný, a Leila, která vidí svět užaslýma dětskýma očima, se vydají na cestu k Nickově rodině, Nickův bratr Viktor se totiž žení. Během této cesty se tento neslučitelný pár musí společně prát se životem, což je čím dál více sbližuje (lenuse)

(více)

Diskuze

hiczech

hiczech (hodnocení, recenze)

Obdivuji Tila Schweigera za jeho profesní rozsah a charitativní angažovanost. Kohouti na víně a Naboso - to jsou mé, jím vytvořené, velmi oblíbené filmy.

 (hodnocení, recenze)

Til Schweiger no jeho režie je velmi dobrá, ale jeho herecké výkony jsou božské! velmi povedený film zajíček bez oušek,
ale mnohem lepší podívaná Barfuss

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Naprosto skvělý film. Prvně jsem ho viděla německy na PRO7, ještě než vůbec přišel do Čech na dvd a do televize a už se mi moc líbil, dabing mi pak další sledování zpříjemnil na maximum. Zajíček bez oušek v jeho režii byl taky dobrý a zábavný, ale tenhle film svojí dojímavostí, citovostí, možná i nereálností a samozřejmě výborně zvolenou hudbou prostě pro mě nemá chybu.

Dusacz

Dusacz (hodnocení, recenze)

Hezkej volnej film. Koukal jsem se na něj zcela nahodou a libil se mi moc

Cortigon

Cortigon (hodnocení, recenze)

moc pěkněj film.. jsem z něj naprosto unešenej.. škoda slov.. prostě jasných ***** hvězdiček

ulow

ulow (hodnocení, recenze)

sdsdas: Je to dobrý film ale nevím proč Carllen Thosei ve filmu chtěl herečku Johanna Wokalek zabit. 6545454: Dobrý film Til Schweiger byl nejlepší bez něho byto nebylo to prave ořechové Steffen Wink se do role hodíl jako bratr v roli může byt schodný, ale Carllen Thosei semi nelibil jak chtěl zneškodnít Johanna Wokalek, škoda slov.

Joye

Joye (hodnocení, recenze)

Tento film je po dlouhé době skvělej německéj.Byla jsem přímo unešena!!!!

vaco

vaco (hodnocení, recenze)

je to vcelku zaujmavy film. Docela originalny spracovanie ktore sa vam pri pozerani dostava hlbsie a hlbsie pod kozu az vas tento film strhne.Skoda toho romantickeho zaveru myslim ze to mi docela pokazilo dojem s celeho pribehu.

 (hodnocení, recenze)

Opravdu výtečný film Tila Schwaigera, který mě opravdu překvapil svým citem pro kameru. I přesto, že příběh je dosti nereálný, je dost podmanivý a vizuálně nádherný. Vše je doplněno vhodným hudební doprovodem a vznikl tak film, který určitě stojí za shlédnutí. Hodně mi připomíná Klepání na nebeskou bránu. Může vřele doporučit obojí...

Reklama

Reklama