Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

DaUr 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ujetá japonská šílenost, která díky své přemrštěné délce vypadá, že se bere velice vážně (nečekejte v tom ale žádnou propracovanost, každá scéna jednoduše trvá dvakrát tak déle než by měla), ale pokud ji vy vážně brát nebudete, máte šanci pekelně se pobavit. Osobně jsem si nejvíc oblíbil epizodu s manželkou navracející se ze záhrobí, která krom originality vznášející se celým filmem přináší i různé režijní vychytávky, ale i nájemný zabiják - filozof v podání Vinnieho Jonese měl něco do sebe a z davu Japonců jednoznačně vyčníval. Ačkoliv, to on dokáže i v evropských filmech. Ve zkratce, nemám tušení, jak se Survive Style bude líbit komukoliv jinému, ale já byl spokojen. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Kamarád to vzdal v polovině a ani se mu moc nedivím. I na mě první půlka nezapůsobila tak dobře, abych se vrhl na druhou. Ona taky spousta divných příběhů v art provedení nejsou zrovna třešnička na dortu pro ty, kdo chtějí akci a romantiku. Ale druhá polovina, když se to tak všechno propojuje, už stojí za to. Každopádně věřím, že zábavnější je si obsah filmu, než ho vidět. Nejvíc se mi líbila ta linie se supernásilnou nesmrtelnou ženou. Trošku jsem ji i hlavnímu hrdinovi záviděl. Sice by mě stála život, ale pro něco člověk zemřít musí. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Ma to svoje slabe miesta, avsak pod 5* proste ist nemozem. Fantasticka a fantasticky pouzita muzika, vysoko stilizovany vizual preplneny mnozstvom detailov a tazko uveritelna zmes/mozaika postav, pribehov a humoru, ktora naviac v zavere prekvapivo zmeni tvár a vyusti do zaujimavej myslienky. Ak nemate napozerane viac japonskych kuskov podobneho razenia, tuto exploziu proste nevstrebete a nedocenite. Ak si naopak na japonskych "uletoch" pochutnavate, verim, ze Survive Style 5+ pre vas bude lahodkov. (9/10) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se, kurva, povedlo! Rozhodně jeden z těch nejlepších multižánrových kousků, co jsem za poslední roky viděl. Hororové prvky obsahuje překvapivě pouze povídka číslo jedna, všechny ostatní jsou víceméně třeskutou taškařicí. A to tak neuvěřitelně vtipně podanou a skvěle vypointovanou, až se tomu u Japonců nechce věřit. Nápaditý vizuál, místy až magické záběry, dokonalá hudba a především perfektní herecké výkony všech zůčastněných (nutno podotknout, že Vinnie Jones si zdejší roli nájemného zabijáka nesmírně užívá). Navíc s několika životními poučkami a hledáním jeho skutečného smyslu. Konec sice ztrácí tu enormně našláplou sílu a lehce zvážní, ale jako celek to funguje až geniálně. Dvě hodinky utečou jako voda a já po chvíli myslim na repete. Bravo! ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totalni ulet ..byt pod vlivem asi me z toho hlava nebere. Predem me velice prekvapilo herecke obsazeni kde se objevila sposta znamych japonskych hercu otec slepice Ittoku Kishibe (Samurai) pronasledovaný manžel Tadanobu Asano (Samurai, Itchi the Killer) opravdu skaredy zlodej Yoshiyuki Morishita (Samurai, Itchy the Killer, Kill Bill) Sonny Chiba (Kill Bill) + Brit jak poleno oblibenec Guy Ritchieho Vinnie Jones prozmenu zase jako zabijak. Takze pokud se chcete vyplachnout poradnym asijskym uletem se spoustou znamych hercu tak smele do toho. What is your function in life_? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama