Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé kalifornské městečko San Catalano bylo ještě před pár lety rájem na zemi. Teď je z něj však díky projektantovi Maxu Farringtonovi jedno velké staveniště. Právě je v plném proudu druhá etapa výstavby rodinných domků. Ve chvíli, kdy sem přichází nový šéf hasičů Vic Rondelli, zemře na uštknutí neznámým druhem chřestýše mladík Jake. Jak se brzy ukáže, agresivní had není v městečku sám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Master19 

všechny recenze uživatele

Jako komedii bych tomu dal možná i tři *, ale thrilleru?! Megadrsňácký policajt s ošlehanou tváří, rašícím strništěm a věčně ustaraným pohledem ve mě vyvolává pocit - promiňte mi to - na zvracení. :-) A těch nesmyslů... Stádečko zvířat útočící ve skupině na budovu? Možná critters, ale hadi??? Po uštknutí okamžitě modřina velká jako cucflek od Micka Jaggera?? (sorry Micku) Netušil jsem, že mají chřestýši čelisti silné jako žraloci... No, dost legrace, tohle opravdu ne! Ta jedna hvězdička je za toho machra, který to tam chtěl podminovat, ten se mi líbil. :-) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, po upútavkách som čakal väčšiu srágoru. Už zápletka o agresívnych zmutovaných štrkáčoch naznačila, že sa bude jednať o žumpu televíznej produkcie, ale spracovanie bolo celkom znesiteľné. A dokonca tu hral aj Perseus zo Súboja titánov! Objektívne by si film možno zaslúžil 2*, ale vždy mi vadila celková tuposť filmov o vražedných zvieratách a toto nie je výnimka. 3-/10 ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Bravurní horor! Prdlačku, je na čase udělat si střízlivý a plně soustředěný názor. Tohle je další řadovej televizní blábol koketující s thrillerem co opět vsází na ono známé „když se něčeho bojíš natoč o tom film a doufej, že jen tenhle strach divákovi postačí.“ Jak vidno z výsledku, nestačilo. Zástup televizních hereckých celebrit typu Harry Hamlin (jenž se snaží a snaží vyrovnat svým slavnějším kolegům, ale ono se mu to prevít nějak nedaří) či Jack Scalia (už za zenitem své standardní výkonnosti, která však nikdy před tím nebyla nějak extra skvělá) tak dává tušit, že tady opravdu nepůjde o nervy drásající podívanou. Jediné co bude drásáno, toť jest trpělivost diváků, kteřížto neustále budou očekávat nějaký pekelný zvrat či neočekávaný šok. V porovnání s Olen Rayovým hadím stiskem je tenhle thriller, ale přeci jen koukatelnější záležitost. Atmosféra je téměř nulová a ten předvídatelný děj jí ještě ubíjí dobře nafetovaným chřestýšem. Oproti katastrofickým filmům garnitury let 70tých a 80tých je tohle jen slabý odvar, či lépe řečeno vyluhovaný lógr. Jedna hvězdička za příspěvek na téma hadi do světové kinematografie a za nabídnu nenáročné a nenapínavé zábavy na pozdní večery při konzumaci popcornu či slaných brambůrek. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Moje obľúbené zviera je had(akéhokoľvek druhu, ale najradšej mám kobry a štrkáče). Tieto zvieratá ma fascinujú a preto tento film, najmä keď chodil na Hallmarku každý druhý deň, som videl veľa krát. Je napínavý a má veľa výborných, by som povedal až strašidelných scén. Zo scén v pivnici, v lese, v aute za neustálej prítomnosti štrkáčov príjemne mrazí. Mám chuť dať mu štyri hviezdy, ale predsa len to televízne spracovanie je vidieť... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Prostě jen další film o zabijáckých hadech. Tentokrát pro změnu hraje hlavního záporáka klasickej klaďas Jack, což mě osobně pěkně naprdlo. A poslední scéna v tý jeskyni plný hadů, tak to mě fakt odrovnalo. Možná už nikdy nevlezu do žádný jeskyně, ze který sebude ozývat podezřelý syčení... nebo se na to vykašlu a budu to pískání v uších ignorovat? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V mnoha scénách se objevují krajty, nikoliv chřestýši. (Castrator)

Reklama

Reklama