Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dej jí pusu. - Nemůžu, je to hnusný." Premiérové splašení hormonů dvou desetiletých karatistů bylo daleko lepší, než jsem očekával. Jejich dospělá moudra mne zkrátka bavila, ale k plnému pochopení snímku jsem částečně hendikepován v tom, že vzpomínky na mou první lásku oživí snad jen koňská dávka Ginkgo biloby. Přesto je to po dlouhé film s dětskými hrdiny, který jsem bez známek znechucení dokoukal až do konce. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud toužíte po pořádný dávce pohody a onoho příjemného pocitu, je Malý Manhattan filmem pro vás. Josh tu má podobnou roli jako ve svém ještě lepším snímku Most do země Terabithia. A přestože jsou hlavními hrdiny dvě malé (no- menší) děti, není Malý Manhattan rozhodně jen pro začínající puberťáky aneb kdo by si nerad nevzpomněl na své prví lásky. A jak už to u podobných filmů bývá, i zde nám hraje velmi příjemný soundtrack. A ten NY má taky něco do sebe- úžasné velkoměsto. Silné čtyři* ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dětské lásky, no jo, je daleko lehčí natočit je trapněji, než jejich dospělou variantu - to je bez debat. Mantinely přirozené korektnosti jsou svůdné a zaběhnuté postupy chlácholí tvůrčího ducha do spolehlivé letargie, přesto, našla se produkce, co zvolila jedinou logickou cestu - cestu nadsázky. Mladá láska si tak projde všemi klasickými stádii, činí tak ale svižně, vtipně a bez přílišného pocitu zprostředkovaného studu. 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri kvalite, akú dosiahol tento film je naozaj vyzdvihnúť prácu tvorcov, pretože chýbal len malý krôčik, aby skončil niekde v kategórii trápnych detských regálov. Pohľad na prvú lásku očami desaťročného chlapca. Ok, ale ako ho spraviť pozerateľný aj pre dospelých? Pozrite si ho a uvidíte. A pritom je to také naivné a hlúpučké až je to milé a pohodové. Len sa treba preniesť cez prvých pár minút a nechať sa viesť vtipnými detskými postrehmi a názormi na svet a hlavne na lásku. 80%. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Hlavou se mi v tento okamžik honí tisíce myšlenek, ale jen málo z nich je veselých. Po shlédnutí tohoto filmu jsem si totiž uvědomil, že jsem nikdy ve svém dlouhém životě nenašel svou první lásku - a to není dobře. Vím, že 99 % prvních lásek skončí, ale je na nich to nejkrásnější, co může člověka potkat - zůstanou trvale zapsány ve vašich myslích. Můj problém byl totiž v tom, že jsem vždy utekl. NIKDY to nedělejte, neboť potom budete utíkat celý život. Příjemý film, kterému lze vytknout pouze happy end mezi rodiči, který v reálu je tak 10 procentní. Hezky zahráno, uvěřitelný děj - proč né 4? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Charlie Ray se v životě o žádnou roli ve filmu neucházela. K natáčení se dostala prostřednictvím inzerátu, který s novinách spatřila její teta a na casting ji přivedla. (Fugas.cz)
  • Mladší Rosemary, která s Gabem (Josh Hutcherson) ušpiní zeď a schová se pod stůl, si zahrála dcera režiséra. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama