Reklama

Reklama

Na počátku 40. let věřili nacisté, že okultismus skrývá tajemství věčného života… Projekt profesora Wirtha zatáhl nevinné lidi do smrtonosné hry. Po několika desetiletích se na stopu podivného experimentu dostávají dva bratři. Netuší ovšem, jak děsivé věci skrývá minulost. Jejich pátrání se brzy změní v boj o život! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (175)

elanius 

všechny recenze uživatele

V situácii keď pár desiatok rokov okolo vášho domu behá zúrivý nazi zombie, ktorý vie oživovať mŕtvoly, sa otec rodiny vrúcne zvíta vo dverách so svojim pár hodín mŕtvym synom, končí všetka sranda a aj nádej na tri hviezdičky. Jedna za námet a fakt, že vďaka filmu som si spomenul na výbornú hru Return to Castle Wolfenstein, druhá za veľmi slušný spád. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to chtějí Amíci natírat fašounům i šedesát let po válce, ale jestli to chtějí dělat takovýmhle způsobem, tak to potěš Adolf... Scénář psanej na koleni... houfu cvičených opic, co si frčí na LSD, herci toporní, topornější, až úplně nej... odpornější, demence na druhou při scénách s jakýmsi zombie koněm, no a hlavní zápletka? Really? Takže suma sumárum jedna hvězda za Fassyho, druhá za ty nechuťárničky a za to oko uprostřed čela, protože to jako... buhahahahaha. A já myslel, že v kómatu je Michael a ne Joel... ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvýstižnější slovo, kterým by se dal film charakterizovat je slovo průser. Ten film je naprosto debilní. Disponuje pro mě naprosto nestravitelným dějem, kde většina postav jako by měla dva rozdílné charaktery, které se mění tak často, jak se to hodí. Je to vidět zejména na tom skopčáckým killerovi, který na jedné straně převyšuje svojí genialitou snad i samotného Leonarda da Vinciho a na straně druhé umí být i naprostý idiot a snadno se nechá vlákat do pasti. Celé mi to přišlo maximálně amatérské. Jako kdyby se sešla na paloučku na louce partička kamarádů, mezi kterými nechybí kamarád ajťák a kamrád maskér a rozhodli se během večera natočit film. Moje hodnocení je zde zcala jasné. ODPAD a zároveň snad i nejubožejší horor, co jsem v posledních pár letech viděl. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film s ještě zvláštnější tématikou. Ve třicátých letech poslalo nacistické Německo do Ameriky několik agentů, aby studovali magické síly pomocí kamenů, které tady zanechaly dávní předci. Po desetiletích se setkáváme s dvěma bratry, kteří se chystají čelit tomuto zlu. V prvé řadě určitě zaujme hlavní role, kterou hraje Dominic Purcell, známý z Útěku z vězení. Zase tak špatné to nebylo, ale na předchozí Schumacherův film Číslo 23 to nemá. Nicméně záporák byl slušně udělaný, na konci to mělo i spád. 55%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina dávala naději, že by to zase nemuselo být tak špatné. Navíc nacistické Německo ve světle okultních věd je jedním z mých oblíbených témat. Po zjevení hlavního formeláka vzaly mé naděje částečně za své, ale pořád jsem si říkal, že jedna blbá maska celý film nezkazí. Nezkazila. Ale přitáhla sebou slepenec, který film totálně degradoval. Když jsem se postupně dozvídal, jak na obludu, co na ní platí, o co jí jde, atd., tak jsem získal nedobytný pocit, že scénárista v sobě musel mít alespoň dvě láhve šnapsu a že dal loknout i Schumacherovi. O co jde vycítili i herci, kterým se podařilo vyladit své výkony na správnou úroveň, takže ani ti za mnoho nestáli. Ovšem s ohledem na jména jejich i režiséra se z toho dalo vytěžit víc. 30% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se měl objevit Jesse Metcalfe, ale na poslední chvíli byl nahrazen Henrym Cavillem (Evan). (Chatterer)

Související novinky

To? To je ono!

To? To je ono!

14.03.2009

Vědí to všichni fanoušci Stephena Kinga. Víc jak tisícistránková sága o skupině přátel čelících démonům svých dětských strachů patří bezesporu k tomu nejlepšímu, co kdy hororový král napsal.… (více)

Reklama

Reklama