Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že za ten závěrečný fórek dám aspoň jednu hvězdu, ale pak jsem si vzpoměl na to osmdesátiminutové utrpení se na to dívat, ale hlavně poslouchat a ihned mě to přešlo. Příšerné dialogy! Triller je natočený jako parodie nebo komedie ze střední školy. Mila Kunis se hodí na tu roli sériové vrahyně asi tak, jako Danny Trejo na roli papeže! Ona je vůbec spíše taková ozdůbka filmu, než aby něco zahrála. Ještě, že to nebylo moc dlouhé, protože jinak by hrozila psychická újma. Podle mne tedy ODPAD! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

Reklama

Senfi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla poprvé vůbec jsem netušila že má jít o hororovou komedii...o to bylo zděšení větší...Kdyby ten film byl dobrej i jako komedie tak je mi změna žánru oproti prvnímu dílu celkem ukradená, ale na tohle se skoro nedalo koukat. Celkově to působilo hrozně nudně, nepromyšleně..nevím jeslti tak holka měla působit děsivě, ale mě jako magor nepřipadala, spíš mi přišlo že je to herečka na dvě věci... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relativně koukatelné, trochu vtipné, trochu nuda, trochu nesympatická hlavní "hrdinka" s hodně nesympatickým hlasem. S jedničkou to pochopitelně nemá absolutně nic společného, což je každému jasné už v prvních minutách. Zavádějící název je jen taktický podfuk tvůrců, jak k tomuhle filmu přilákat víc diváků. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Úplná hovadina to není, ale pokud máte čas a chcete se kouknout na něco v rámci žánru, pusťte si rozhodně něco jiného. S jedničkou to nemá skoro nic společného. Dočkáte se akorát vysokoškolského konkurenčního boje, který se neřeší intrikami, ale primitivními vraždami bez ohlížení a bez hlubšího smyslu. Hudba jak z Cirkusu Humberto. Děj tak pro děti prvního stupně základky. 15% = 1/5 je tak akorát. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama