Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jako takový malý úlet tenhle film můžeme asi brát, a taky ho jako úlet hodnotím. Rafinovanost mladé vražedkyně nesplnila moje očekávaní ani co by se za nehet vešlo. Producenti asi čekali, že se ve světě chytí sequel, který se pojme jako komediální horor, ale musím je zklamat. Absolutně nechápu, co má tento zvaný ,,sequel" společného s prvním výborně natočeným dílem. Ale příště by to chtělo něco originálnějšího prosím. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Úplná hovadina to není, ale pokud máte čas a chcete se kouknout na něco v rámci žánru, pusťte si rozhodně něco jiného. S jedničkou to nemá skoro nic společného. Dočkáte se akorát vysokoškolského konkurenčního boje, který se neřeší intrikami, ale primitivními vraždami bez ohlížení a bez hlubšího smyslu. Hudba jak z Cirkusu Humberto. Děj tak pro děti prvního stupně základky. 15% = 1/5 je tak akorát. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Teda jako....ona je to snad ještě větší blbost než ta jednička (se kterou to mimochodem nic moc společného nemá), ale pro mě osobně tohle bylo o dost stravitelnější už jenom proto, že se mi celkem dobře koukalo na Milu Kunis, i když tu žádné extra herectví nepředváděla. A pokud to člověk celé pojme jako jakousi komedii nebo parodii, tak pro jednou ... proč ne. ()

darek kartac 

všechny recenze uživatele

Rachael je sebevědomá studentka, která když si něco umane tak to prostě musí dostat. Je schopná kvůli tomu i vraždit. A právě to dělá když se chce dostat na důležité místo u policie. No kdo jí stojí v cestě tak zemře. Celkem by mě zajímalo proč tu má film 30%?! Film je zábavný a ta nadřazenost Rachael a ta její pohoda u zabíjení je skvěle koukatelná. Divím se a aspoň pomáhám 5*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama