Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen ve svých nejhorších vzhledových a nejprofláklejších drogových a kalících letech, než s tím přestal a pak se k tomu zas vrátil... Takže asi bral každou sračku, která se naskytla. Musel jsem se asi 2x zasmát té trapnosti, kterou někdo nazval filmem (při pokusech o vraždu - vanou, co se propadla stropem a pomocí štírů, chch, no ale nejlepší byla ta jeho proměna v knírkatýho mexikánce, chch, to jsem se neudržel a vyhekl smíchy). Jinak je to samozřejmě totální kravina, kde mimozemšťani maj úplně nesmyslně nohy jak zadní od koňa a nejde jim s nima skoro chodit. Cely je to strašny béčko, no vlastně ještě hůř. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film. Naopak mě překvapilo jak fungovalo spojení Charlie Sheen a sci-fi. Příběh je velmi pečlivě budován a atmosféra každého potěší. Neznámý, ale kvalitní sci-fi, která by mělo být viděno. David N. Twohy před stvořením Riddicka natočil zajímavý film, který pro někoho čerpá z ohraných témat, ale poměrně volně a vyváří i svá (možná i nová) tvrzení, které filmu přidávají "něco na víc". Snad časem znovu narazím v televizi na tento snímek a budu si moct jeho kvality opět potvrdit. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a přitom stylový sci-fi. Příběh nijak objevnej není a na dobrý triky nebyly peníze, přesto mě film zaujal a bavil od začátku až do konce. Kupodivu mě ani nevadil Charlie Sheen, kterej se asi poprvé s úspěchem pokouší o hereckej výkon. Rozhodně lepší film než Zemeckisův Kontakt, kterej je na podobný téma, je výrazně abicióznější, ale ty ambice se mu nepodařilo naplnit. ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

V první polovině filmu jsem se vyloženě nudil a dokonce měl sto chutí film vypnout. Později přece jen film chytil dech a druhá polovina nejenže vysvětlila pár nesrovnalostí z první půle, ale zaslouila si skoro všechny přidělené hvězdičky. Samozřejmě nebyla to smršť předražených efektů, ale o to nápaditějších a zábavnějších. Škoda, že Sheen se tak odrovnal ve svých komediálních rolích. Pořád na něm vidím jakýsi ironický škleb,tak typický pro Žhavé výstřely. 3,5 * ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušně a inteligentně natočené drama na témata  "jsme ve vesmíru sami?" a "bude kontakt s mimozemskou civilizací mírumilovný nebo nepřátelský ?" Invaze spojuje obě a nabízí možnosti, které ,lidstvo může mít v případě méně příznivé alternativy. Pro všechny, kteří film přirovnávají s Kontaktem R. Zemeckise ( přičemž posledně jmenovaný poprávu vítězí) nutno podotknout, že Invaze byla natočena rok před Kontaktem, takže nemohla ani kopírovat, ani těžit ze zájmu diváků o dané téma. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)

Reklama

Reklama