Reklama

Reklama

Bytost

  • USA The Entity (více)
Trailer

Obsahy(1)

Carla Morenová je ve svém pokoji kýmsi surově napadena a znásilněna. Nikdo, včetně manžela, jí ale nevěří, že útoky záhadné bytosti se opakují, ačkoli má tělo samou modřinu. Když se Carle nepochopitelným způsobem porouchá auto a ona se málem zabije, poslechne svou přítelkyni Cindy a vyhledá pomoc psychologa doktora Sneidermana. Ten s ní probírá její dětství a mládí a společně skládají mozaiku událostí, které by mohly nynější útoky vysvětlovat. Doktor Sneiderman usoudí, že útoky jsou jen Carliny představy, s jejichž pomocí se snaží vyrovnat s rozličnými životními traumaty. Carla s jeho závěry nesouhlasí a když ji chce doktor hospitalizovat, odmítne a rozhodne se čelit útokům dál sama a zůstat se svými dětmi. Nedlouho nato se Carla seznámí se dvěma parapsychology z místní univerzity, kteří ji vyslechnou a rozhodnou se věci přijít na kloub. K pokusu se dostaví i doktor Sneidrman, který parapsychologii nevěří a chce Carlu za každou cenu chránit... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

00michal0

00michal0 (hodnocení, recenze)

Fakt šílený. Zpracování je supr.
A jestli je to pravda -> tak chudák pani -> je to na sebevraždu.

 (hodnocení, recenze)

Začátek je super a nemá chybu.Pak následuje jen nuda a čekání na další zvraty ,které stejně nepříjdou. To je škoda mohl to být super horor typu Poltergeist.

Buboo

Buboo (hodnocení, recenze)

Nadprůměrný duchařský horor, který patří dle mého k tomu nejlepšímu, co může daný žánr nabídnout. Klasika pro každého fandu tohoto žánru. Rozhodně se nudit nebudete. Znásilňovací scény jsou na danou dobu perfektně udělány a hudba to vše jen podtrhuje. 80%

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Producenti všech zemí s Paranormal Activity si vyližte . Tomuhle já říkám duchařskej film.

Reklama

Reklama