Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Rozchod! tvoří spolu s filmem Až tak moc tě nežere dvojku nedávno viděných filmů, z nichž u obou oceňuju poměrně reálné zobrazení partnerských vztahů a myšlení obou pohlaví. U Rozchodu je navíc netypické to, že to není ani náhodou běžný romantický film, a tak i konec není tak úplně to, co bychom čekali. Jak jsem řekla - reálné zobrazení vztahu a jeho úskalí, to je to, v čem Rozchod! jako film vyniká. Plus je zde jedna z mých oblíbených sympatických hereček Jennifer Aniston, takže to taky filmu přidává. ~(3,9)~ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já chci, abys chtěl umýt nádobí." Já bych taky chtěl, abych chtěl umýt nádobí, aby se mi líbil balet a abych dokázal poděkovat svý ženě za to, že mi organizuje volnej čas. Nicméně mám podezření, že se to nikdy nestane. Jsem totiž stejnej trouba jako Gary. Oproti tomu Brooke je krásná, má jasnej plán a mně jí bylo líto. Zejména když zoufale volala, že chce jenom jednu věc, což znamená uklidit, umýt, hýčkat, nemlaskat, vydělávat, souhlasit, venčit, holit se, neprdět, podpořit, vonět, bavit, opravit a mít rád maminku. Moc jsem při tom trpěl, protože jsem si to taky zažil. A dívat se na svůj životní horor bylo opravdový utrpení. Takže hvězdu za parádního Johnny O, protože takovej kámoš fakt potěší. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

No já věděl proč na to nejít do kina, ale pak jsem si film pořídil a litoval jsem ještě více. Stále nemůžu přijít na chuť Vaughnovi, Jennifer moje exzlatíčko ( jistě jste si všimli, že trošku zhubla ), také nepředvedla nic extrémně úžasného. Alespoň příběh, který trošku naráží na pravdu v tom, že i když to ve vztahu 100% neklape, nemáme se pokoušet chtít po druhém něco, co stejně nejde už jen tak změnit, a pokavad si ho chceme udržet, tak máme raději snášet útrapy, které nám vztah s ním nebo s ní přinášejí, jestliže si myslíme, že útrapy bez něj budou ještě mnohem větší. .... no nějak jsem se do toho zamotal, každopádně oceňuji konec, který není jak ve většině jiných filmech. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková slabá, nevýrazná romanťárna. Žánru komedie se film jen mírně dotýká, mé očekávání byly ale opačné a doufal jsem v nějakou ulítlou komedii plnou bizarních situací a humoru, ale bohužel nic z toho se zde nenaplnilo a film jede 100 minut čistě jen v rovině dramatu a romantiky. Pár, kterému to kdysi klapalo, se během chvíle rozhádá a začnou si dělat naschvály, jen aby jeden druhého naštval a donutil žárlit a chtít jej zpátky. Jednoduše ničím nevyčnívající nápad s jasně daným a předvídatelným dějem i zakončením, kterému absence humoru prostě drasticky chybí… ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Proč je tak těžké přijmout, že nejde ani o vysmátou komedii, ani o nervydrásající drama. Vždyť v životě taky nejsme pořád v depresi po rozchodu, občas se dokážeme na uplynulou dobu podívat se sarkasmem a nadhledem. A právě takováhle ironie s nádechem upřímnosti mi pro filmovou romantiku sedí. Vince Vaughn hraje přesně takový typ chlápka, kterého bych chtěl za kámoše a ve své počáteční buranskosti je neodolatelný. Navíc chápu důvod klíčové hádky ("Chci, abys mi chtěl pomoct") z obou stran. Na druhou stranu nechápu, že se Gary nešel lísat hned, protože taková by byla moje první reakce. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)
  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)

Reklama

Reklama