Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a mám za sebou zatím celou filmografii režiséra Gierascha(hrozné příjmení) a nejlepší je pro mě Night of the demons a nejhorší Fertile Ground. Tohle je něco mezitím. Ale na jeho první film je to paráda se vším všudy. Tenhle film měl všechno co bych od béčka očekával. Hnusnou nemočníční atmosféru, parádní gore a sympatické herce. Jenom celej film byl tak rychlej že jsem vůbec nestíhal. Patrick v roli sadistického chirurga neměl chybu. Jak jsem zmínil gore ve filmu je překvapující máme tu všechno, hlavu bez mozku, rozdrcení hlavy. A konec s roztahanýma vnitřnostma neměl chybu. Postavy hajzlů byly fakt na facku, s takovýhlema lidma bych nechtěl bít ani minutu. Pohodové béčko. ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních otázek, která mě při sledování tohoto filmu napadla, byla: "jak je možné, že v takové slátanině hraje herec jako Robert Patrick?" Ne, že by se jednalo o oscarového herce, ale roli psychopatického doktora ve filmu, který působí jako průměrná počítačová hra s milionkrát použitým námětem, nelogičnostmi a absencí alespoň minimálního vkusu, si rozhodně nezaslouží. Film zdánlivě dodržuje všechny normy průměrného hororu, ale ve výsledku je to ostuda filmařského řemesla. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podle zveřejněného obsahu zde soudím, že jsem viděl jiný film. Na začátku se parta mladých lidí baví na večírku, pak sedají do auta, zatmění a vidíme havárii jejich auta. Nikomu se vcelku nic vážného nestalo, ale pod koly leží člověk v nemocničním oděvu. Vzápětí se objevuje moderní sanitka hledající pacinta, kterého poté odváží společně s osádkou havarovaného vozidla. Divák rychle vytuší (na rozdíl od mlaďochů), že s nemocnicí nebude vše vpořádku...:,,Kdo ti řekl, že nás tady léčí?" Pravda, téma - uzavřená nemocnice a v ní několik obětí odsouzených k děsivé smrti - moc nápadů nepřináší. Bohužel, atmosféra se nekoná (adrenalin mně stoupl jen při scéně ubití bombou)a strašení nahrazují očekávané lekačky. Kamera mizerná, hudba průměrná. Nejlepší tak jsou gore efekty (mohlo jich být více s větším odvazem), zavěšené vnitřnosti a srdce (připomněl jsem si Celu) a příjemná bizarnost v závěru. Robert Terminátor Patrick svojí přítomností potěšil, i když příliš nehrál. Jeho kamenná tvář vystřídala dvě grimasy, čímž předčil i A.Schwarzeneggera, který blahé paměti zvládl tři. Ani poděkování D.Argentovi a T.Hooperovi filmu nepomohlo. Hezký průměr, co zanedlouho zapomenete... ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to standardně – nikdo nemá signál!! Banda přátel se po dopravní nehodě ocitne uprostřed noci kdesi mimo civilizaci, když kolem náhle projede sanitka s hodně divnou posádkou. Za chvíli jsme nicméně v oficiálně několik let zavřené nemocnici, ve které už brzy začnou křupat kosti, končetiny končit v nepřirozených polohách, orgány mimo lidská těla a hranice logiky se začnou překračovat mílovými kroky. Nic na tom nemění ani fakt, že sadistického doktora tu hraje (stroj z tekutého kovu) Robert Patrick, který z tohohle omylu nájem na dva měsíce dopředu těžko zaplatil. Když se jeho umírající ženuška (pro kterou novým nedobrovolným „pacientům“ odebírá orgány) chichotá na smrtelné posteli a on stojí po výbuchu zohavený za dveřmi, může to slabším povahám dělat potíže, ti, kteří už něco viděli, budou naopak jen těžko hledat slova. Celé se to totiž velmi neobratně schovává za rádoby vtipné momenty a zábavný look, nic ale nezabrání tomu, že herci jsou horší než průměrní, pobíhají bez ladu a skladu z patra do patra a že tahle pásová amatérská výroba musí už ve střižně obtěžovat samotné tvůrce. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama