Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda jako na houpačce, které škodí fakt, že se objevuje až v šesté sérii. Většina z fanoušků seriálu totiž pojme podezření už mnohem dříve než by bylo záhodno, protože obsahově jde pořád o jedno a to samé. Díky tomu Joan spadne v závěru do epizodického a poměrně nezajímavého průměru (v rámci Black Mirror). Přitom měla tak třetinu až polovinu stopáže solidní nájezd na perfektní psychologickou šílenost, kterou preventivně nebudu rozebírat dál, protože by to byl až moc velký SPOILER. Edit: Zpětně mi dochází, jak moc stupidní a nelogické to celé je. Hraje se víceméně jen na efekt, ale v mnoha úrovních racionality to prostě od poloviny nedává vůbec smysl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát bol rozbeh pomalší. Najprv desať minúť zobrazenie nudného života jednej megery. Potom 20 minúť absolútnej ale zábavnej šialenosti a až v tridsiatej minúte sa naplno dozvieme komu sa tentoraz nastavuje zrkadlo. Všetkým tým spoločnostiam, ktorým dávame súhlas k čomukoľvek, bez toho aby sme si vôbec prečítali, čo odklikávame. A potom sme už len produkt, ktorý nemá právo na nič. Bolo to fakt vtipné a až na zbytočné navrstvenie meta vrstvy v závere ma to nadchlo. Tentoraz boli skvele využité aj hviezdy, ktoré sa tu objavili, keďže hrali variáciu samých seba. Salma kurva Hayek už dávno nebola tak kurevsky cool. 8/10. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku nevybočující Black Mirror epizoda, která se v průběhu stane víc a víc meta, jen aby potom byla meta meta a na konci byla meta meta meta.  Brooker opět trefil dobu a se stávkou herců a scenáristů mu to nyní hraje velmi do karet, možná lépe než před tím a že kolem toho dokázal vybudovat i satirický komentář doby, to je jen třešnička na dortu. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda že když už se Salma objevila v Black Mirror, schytala zrovna roli v té nejméně zajímavé epizodě. Nebavilo mě to už od začátku, bylo to hodně předvídatelné, trapné, a v mnoha dialozích zbytečně sprosté (a to říkám jako fanoušek Brickleberry či South Parku) a ke konci zdlouhavé. Vtípek ohledně Streamberry mě bavil jen při první zmínce, poté už mi to připadalo jako takové netflixovské sebeuspokojování se. 6. série dle mého začala nejhůře jak mohla. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť niečo z Čierneho zrkadla, čo nemusí byť dokonalé divácky svojím príbehom, zvratmi, lebo tam nikdy o to nešlo, vždy šlo o nosnú myšlienku. A napriek tomu, že sa aj z tohto seriálu stal produkt povinnej politickej korektnosti, kde všade musia byť zmiešané a homo páry, stále tá myšlienka tam je. Niekedy vám aspoň povedali: dávajte si pozor na malé písmenká! Čítajte bedlivo! Teraz vám už nikto nič nepovie. Automaticky schvaľuješ cookies, automaticky schvaľuješ spracovanie osobných údajov, automaticky schváliš akékoľvek zmluvné podmienky. A ono to potom môže všelijako dopadnúť. Pekne ukázané, kam by to možno, ale len možno, mohlo zájsť. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Animovaný titul „Rowdy and Peanut“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na interaktivní film od Netflixu s názvem Cat Burglar (2022). Objevují se zde postavy Rowdy a Peanut a scénář měl na svědomí také Charlie Brooker. (jirikzaboj)
  • Název titulu „Junipero Dreaming“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu San Junipero (2016). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno