Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni to známe. Jsou aplikace rodičovské ochrany, které mají potlačit největší hrozby internetového obsahu. Ale také u dítěte ověřit jeho aktivity a počítání času, který na zařízení aktivně strávilo s podrobným výpisem činností. Nechybí možnost vzdáleného sledování pohybu potomků skrze GPS. Svobodná a hodně úzkostlivá matka Rosemarie DeWitt jde ovšem ještě dál a sleduje očima dcerky vše, co dělá. A s přibývajícím věkem i to, co si strká do nosu nebo nechává strkat tak nějak tam dolů. Jenže potomci prostě potřebují prostor, jinak z nich vyroste neschopné cosi. Režijně (ano, Jodie Foster) nevýrazné, k postavám jsem se moc nedostal. Závěr (reakcí dcery) přepálený, celkově to nedolehlo, jak mohlo a mělo. 70% ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* tento díl varuje před přehnanou kontrolou svých dětí a ukazuje jaké to má následky. Měli by ho vidět všechny dnešní starostlivé matky a snad by dostali rozum. Provedením 4 hvězdičky a smysluplnost na nejvyšší stupeň. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zničit svému dítěti život? Nechat mu implantovat čip a pak sledovat každý jeho krok. Nejlépe ještě cenzurovat jakékoliv nevhodné jevy, případně zakročit, když dojde k nekalostem. Recept na úspěšný špatný konec! Jinak řečeno, rodiče by rozhodně neměli vidět vše a tento díl je toho důkazem. Přílišná starostlivost a potřeba ovládat je s vhodnou technologií učiněné zlo. 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úzkostná matka natolik, že nechá svému dítěti nainstalovat čip do mozku? Navíc experimentální? Cenzura, kontrola...stalking vlatní matkou. Jak by to asi mohlo dopadnout? I to je důvod, proč je na výchovu dětí potřeba obou rodičů. Svobodné matky věnují svým dětem přehnanou pozornost a ve snaze ovlivňovat jejich život, často překračují všechny myslitelné meze s argumentem...vždycky budeš moje dítě. A tady jedna matka dostala opravdu výkonný nástroj. Příběh o toxické matce, mě moc neoslovil. Možná je určen spíš těm, kterých se týká. Já vyrůstal jako dříví v lese, jak to má podle mě být. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidně zrealizovaný námět o přehnané mateřské starostlivosti. Jakmile ale divák zjistí, s jakou technologickou vychytávkou bude mít v této epizodě co dočinění, tak už ho až do konce v ničem moc nepřekvapí. Zkrátka to tak nějak doplyne k tomu, k čemu to zhruba doplynout muselo. Režijně spíše nevýrazné a k hlavním postavám si nejde vytvořit silnější pouto. Sice je tak nějak chápete, ale obě jsou dost nesympatické. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)
  • Epizóda má v niečom podobnosť s osobným životom režisérky Jodie Foster. Aj ona sa stala herečkou už v troch rokoch, tiež bola stále pod drobnohľadom kamier už od tohto útleho veku a tiež si prežila svojho stalkera. (Arsenal83)
  • Technologie v této epizodě, která zaznamenává vše viděno něčíma očima, je velmi podobná paměťovým kotoučům z epizody Celá tvá minulost (2011). Je možné, že jde o jiné využití téhož vynálezu. (hansel97)

Reklama

Reklama