Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda se skvělým námětem, kterou bohužel zase zabilo její zpracování. Postava Sarah mě ke konci tak strašně lezla na nervy, že jsem jí ve finále přála jenom to nejhorší. Což asi úplně nebyl záměr tvůrců ... Nějak mi připadá, že se z Black Mirror vytrácí ten dokonalý zvrat a luxusní pointa, která nechá diváka ještě hodně dlouho přemýšlet. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu přehnané a silně předvídatelné, ale jako varování to funguje dobře. Vždyť už teď to celkem začíná s různými hlídacími službami, zjišťování polohy telefonu dítěte a tak dále. Člověk si říká jak se mohlo lidstvo vůbec vyvinout bez všech těch pičovin a technologických pomocníčků. Úplně normálně, zdravě a silně. Ne jako dnešní mamánci, mileniálové a další, kteří si bez techniky ani neutřou prdel. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa Marii stratí na detskom ihrisku dcéra Sára ako každý rodič podľahne panike. Potom, ako sa Sára o chvíľu nájde Maria navštívi s dcérou spoločnosť, ktorá testuje program Archangel. Ten po aplikácii čipu do dieťaťa prináša rodičom informácie o tom, kde sa ich potomok nachádza, aký je jeho krvný obraz a dokonca prenos toho čo dieťa vidí. Kedže projekt Archangel nakoniec zlyhá,Maria prestane tablet na kontrolu svojej dcéry používať až kým sa Sára už ako tínedžerka nevráti domov neskoro...Škoda pomalého rozbehu a nie príliš dobrých hereckých výkonov hlavne dospievajúcej Sáry, pretože myšlienka to nebola opäť vôbec zlá. Kam až by mala siahať kontrola rodičov na deťmi? ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohlé téma mi sedlo. Rozvíjí starý známý koncept teorií, jak nejlépe vychovat své děti. Jak třeba zařídit, aby nekouřili? Je lepší rodič tyran, co prohledává kabelku, nebo liberální rodič se stylem "Jen ať si na to přijde sama"? Odpověď není jednoznačná, protože znám různé lidi z obou "výchovných táborů". Někteří dospělí vám řeknou, že jsou rádi, že měli přísné zakazující rodiče. Film si pokládá klasické otázky: Co dělá můj puberťák tam někde venku? Co když bere drogy? A když mu je budu zakazovat, nebude jej to ještě více lákat? Každopádně jedna odpoveď je jistá: zbůsob výchovy matky tohoto příběhu nikam nevede. Přiběh je dobře vygradovaný. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sa táto epizóda zaoberá technológiou, ktorú sme už videli v seriály videli, ale tentoraz z iného pohľadu. Mne sa na epizóde najviac páčil psychologický dopad na dieťa, ktorému cenzurujete všetko škodlivé, čo vidí. Pri takom prístupe normálny človek nevyrastie a škoda, že sa epizóda nezaoberala hlavne touto stránkou. V druhej polovici sa viac zamerali na skoro až závislosť matky dcéru kontrolovať a diali sa tam stále absurdnejšie situácie, ktoré vyeskalovali v totálne vyhrotené a hlúpe finále. Zo začiatku som ústredné postavy celkom ľutoval, ale postupne som im prial. aby skončili čo najhoršie. Nevydarené spracovanie zaujímavého námetu. 6/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Sekvencia na pláži v 26. minúte je priamou poctou úvodnej scéne filmu Čeľuste (1975). (Arsenal83)

Reklama

Reklama