Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti si myslím, že vztahy fungují trochu jinak a poněkud mě otravovala různá ta vztahová klišé, která pochopitelně taky přišla na přetřes... ale tenhle díl měl tak geniálně vygradovaný a vypointovaný konec, který mě natvrdku dojal k slzám (a to už je něco, jak se jinak romantickým věcem vyhýbám velkým obloukem), že mu po zralé úvaze napálím plný počet. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup kvality scénářů ve čtvrté řadě je pro mě nepochopitelný. Minulé sezóny stály na silných konceptech, které sice nebyly moc zajímavě rozvedené, ale jejich atraktivita tu epizodu většinou utáhla - čtvrtá série je najednou plná banálních a průhledných storek. Tady jsem furt čekal, kdy přijde nějaká zatáčka, která to vyvede z té nekonečné rovinky - a ono ne. ()

Reklama

Endurion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantická komedie je žánr, kterým kategoricky opovrhuji. Vlastně ze všech romantických komedií, co jsem kdy viděl, znám jen dvě, které považuji za opravdu dobré (tj. vtipné a romantické zároveň): Absolvent a Ona. A tady se to podařilo znovu. Velmi netradiční díl Černého zrcadla, ale rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guilty pleasure. Tak aspoň já tohle normálně žiju   Akorát… tak nějak analogově. Občas počítám, někdy to jsou prakticky hodiny. Čekám, kdy to přijde. Někdy nepočítám… nechci si to kazit… ale pořád rekalibrace, úprava systému. Všechno manuálně. Jen mi je líto... jestli se to dá za jeden život stihnout. Dostatek simulací. No dobře, není to tak dobrý jako San Junipero. Ale tak někdy můžeme mít i milý a hodný díly… Guilty pleasure. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brooker vykradl můj guilty pleasure film Stopky lásky! :-O Také si půjčil něco z Hodíme se k sobě, drahoušku?, Matrixu a Věčného svitu neposkvrněné mysli. V mých očích hodně neoriginální příběh tedy nemohu hodnotit nijak vysoko, i když nezaujatě proti němu nic moc nemám. Znepokojivý je jen trochu, jinak spíš taková melodramatická selanka na odlehčení. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama