Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Rachel, Jack and Ashley too
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá teenagerka se zblázní do robotické panenky navržené podle popové hvězdičky Ashley O právě v době, kdy se Ashleyin život pořádně zamotává. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi to vážně nezdálo. Celá třetí epizoda Black Mirror je Miley Cyrus hrající ultrapopové předělávky Nine Inch Nails. Což mimochodem znamená, že Trentovy texty tu jsou prezentovány jako nitro rozervané post-puberťáčky, jajks. Pro fanoušky NiN povinnost. No, Miley to nezahrála vůbec špatně, ale já asi zůstanu u originálu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miley Cyrus je tak moc hluboký člověk, že se to omylem promítá i v umělých inteligencích, co podle ní vznikají! Ve skutečnosti mi ale ten self-congratulatory tón nevadil - je to sice klišé jak z fanfiction patnáctileté fanynky, ale dodávalo to tomu alespoň nějaký dojem emocionální zainteresovanosti. Dokonce i ústřední vztah dvou sester je v kontextu Black Mirror nezvykle funkční, byť přesně v duchu Black Mirror skončí ve slepé uličce. Přesto jedna z nejlepších epizod za dlouhou dobu, která funguje aspoň jako příjemné dívčí dobrodružství. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miley Cyrus má problém so spevom, nie to ešte s hraním, avšak časť svoju úlohu splnila. Tu ale nemusela ísť do krimi vložky, stačilo nájsť viac fantázie v tom koncepte presunu vedomia. Utvrdilo ma to v tom, že ten novodobý mesiáš alebo nejaký "antikrist" kľudne môže mať podobu aj desať metrovej Majlí, ktorej koncert si naživo sami pustíte z pohodlia domova a keď vám tá super obryňa bude rozdávať svoje škreky a vy sa budete tešiť, akí ste technologicky vyspelí, tak už budete nenávratne otrokom digitálnej totality. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl jsem si až překvapivě užil. Vyhovuje mi odbočení od "tvrdých" témat k něčemu lehčímu. Člověk má aspoň chvilku na to se nadechnout, než se zase ponoří do nějakých hrůz v dalších dílech. S děvčaty jsem prožil napínavé dobrodružství, u kterého jsem se docela často zasmál drobným vtípkům. Angourie Rice je stoprocentní trefa castingu. Teta mrcha ukázala svou pravou tvář (nejlepší jsou ty kecy u stolu, kolik toho chuděrka musela obětovat) a konec mě mile překvapil. První půlhodina by se dala zkrátit, ale druhá půlka už nemá chybu. Písničky považuji za velmi solidní v rámci seriálového žánru. A odstranění omezovače z virtuálního mozku mě navíc dokonale zaskočilo, v pozitivním smyslu. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co jsem to zase kurva viděla? Na drama pro 12ti letý holky jsem se fakt koukat nechtěla! Sakra jestli tohle má bejt závěr Black Mirror tak to solidně posrali. Naprosto tuctovej scénář, kterej byl v tolika filmech, který si pamatuju z dob svýho mládí, kdy je dávali pořád v telce (a už tehdy mě to sralo). Zkrátka dvě puberťačky se vydaj zachránit herečku, zabijou 2 bodyguardy a úspěšně unikaj policajtům. Navíc Miley Cyrus jsem nikdy neposlouchala, dovolím si říct, že ani nikdy nebudu, jelikož mě z nějakýho důvodu velice sere a její hereckej výkon jsem odsoudila ještě před zhlédnutím dílu (nakonec to nebylo zase tak strašný dobře no). Jinak nějaká ta hlubší myšlenka tam je, ale žádná sláva. Hodnocení: 4/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj epizody odehrává v Americe, natáčelo se v okolí Kapského Města v Jihoafrické republice. Autor scénáře Charlie Brooker to zdůvodnil tím, že je natáčení v Americe příliš drahé a ve světě se dá najít mnoho podobných lokací. (IvcaSammet)
  • Rockovú pieseň "Head Like a Hole", ktorá zaznie v záverečných titulkoch v podaní Miley Cyrus, speváčka zaspievala neskôr aj v roku 2021 na pre-show k americkému Super Bowlu. (matthew.17)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama Miley povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)

Reklama

Reklama