Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo dřív jsem to sledoval častějš ještě za doby Holého a Kohouta ty dva tam dělali neuvěřutelný kousky ,kdy jsem smíchy ch.... Pak jsem to přestal sledovat a až pak zase po letech sem tam sleduju mě Čtvrtníček nevadí taky je dobrý a má občas hustý hlášky hlavně jeho "Hezký kačer" mě vždy dostane. Sice se tam mnoho věcí o filmu nedozvíme a těch žebříčků tam bylo několik ne jako ted pouze jeden. Přesto je to solidní pořad. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Kinobox zažil tři etapy. První, které kralují Roman Holý a Miloš Kohout, v níž šlo o filmy a skeče byly vtipnou třešničkou na dortu (Pamatujete na Miloše-lidojeda???) Druhou, ve které zněl už jen hlas Holého v monotónních promluvách. A třetí, ve které převtipovaný Čtvrtníček zabil film. Co je moc, je moc. Z Kinoboxu vzešla snad jen jedna jediná trvalá hodnota - cena Český lev. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Môj milý ripo :-) a z akého dôvodu by sa program ako KINOBOX nesmel hodnotiť ? Nielenže nás informuje o časti filmového diania v ČR ale v predchádzajúcich rokoch, keď tam vystupoval ROMAN HOLÝ aj s parťákom, som sa pri každom vydaní váľal od smiechu. Škoda, že slovenská relácia NOVÉ FILMY V KINÁCH (neskôr FILM & VIDEO) zanikla. Čo keby si to sem tiež nahodil synak ? :-) (8.12.2005) ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Informační hodnota je veskrze nulová. Přesto je Kinobox nezapomenutelná záležitost a to díky svým začátkům, když něm excelovalo se svými scénkami a skeči duo Holý - Kohout. Tehdy by to bylo za 4*. Nyní se Kinobox po letech navrátil k vysílání s živým komentátorem a ač se může Čtvrtníček snažit sebevíce, tak to většinou nefunguje, ale stále lepší než předchozí mnohaletá podoba kdy ty zbytečné reklamy (ehm, pardon - reportáže) běžely podbarvené pouze šedivým voiceoverem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama