Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Podle názvu béčko nejbéčkovatější. Moje hodnocení je hodně nadnesené, ale je to jen za tu spoušť, co po sobě ten bagr zanechal. Hlavně ta příčina mi přijde hodně odfláknutá, ale to je nejspíš tím scénářem a pak i režií. Film koukatelný je, pokud nevěnujete všechnu pozornost jemu. Takže se hodí jako slušné pozadí, odkud na vás občas vystříkne krev. ()

ivan bohatyr odpad!

všechny recenze uživatele

Ufonskej bagr, kterej vraždí a škrtí lidi, co to na nás zkouší?? Hudba byla příšerná, kamera hrozná a laciný efekt roztřepané kamery, tak oblíbený u podprůměrných hororů, se objevuje hojně, efekty bídné, amaterská práce. A kdybych nazval zápletku zápletkou, tak bych urazil všechny zápletky na světě, nebylo to o ničem, jednoduše sem se nudil od prvních minut. Modlim se, že po tom hloupém otevřeném konci je nenapadne pokračování. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Vraždiaci buldozér". Päťdesiat ton smrtiaceho teroru a viac ako hodina a pol absurdnej, nízkorozpočtovej, ultra béčkovej hlúposti. Film z mizernej kanadskej produkcie, natočený neschopným režisérom, ktorý ani len meno nemá poriadne (Sv Bell). Absolútny brak. Hlúpy scenár, otrasení herci, príšerná kamera, nevhodný soundtrack, debilné dialógy. Celé zle! Napriek tomu som sa pri tom celkom fajn pobavil. Zrejme preto, že som vedel do čoho idem a najmä preto že som mal v sebe asi tak päť pív. * ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám v mých zaprášených filmových vzpomínkách zdali jsem někdy ve svém životě viděl více chaotický film než-li právě Crawler. Tento kanadský snímek je přímo napuštěný nelogičností a všerůznými šílenostmi až k prasknutí. Snad stokrát jsem si při sledování v duchu povzdechl, jestli to mám zapotřebí na něco takového vůbec koukat a nemám jít raději dělat něco rozumějšího. Nakonec jsem film přeci jen se zatnutými zuby dokoukal do konce a opravdu jsem tam nenašel vůbec nic pozitivního co by se dalo kladně aspoň v náznaku hodnotit. Veškeré grafické efekty jsou přímo oku odporné, scénář snad ani nebyl k dispozici a všechno je očividně natočeno improvizací zdejších neherců přímo na place a dalších milióny zporných věcí, kterými tady nebudu ztrácet čas. Jediná věc kterou bych ocenil je snad pouze onen nápad a elán režiséra, něco takového vůbec zkusit natočit. Vraždicí buldozer už zní samo osobě děsně ujetě a za tuto odvahu filmu uděluji jednu ikdyž slabší hvězdičku. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - Bez buldozeru se nemohu vrátit........... Režie, produkce a scénář : SV Bell. Spoluscénář má Robbie Ribspreader. Nějak jsem nechápal, jak se buldozer dostal na stavbu, zvlášť po tom úvodním masakru. Buldozer - SPOILER - zabije řidiče nakladače - KONEC SPOILERU - tak kdo ho odvezl ? To jel na tu stavbu po vlastní ose, když to řidiči nakladače trvalo celý den ? To musela být cesta. A jak věděl ten buldozer, kam vůbec jede ? Vydržel jsem to do 29 minuty a pak jsem to vypnul - kdo to vydrží až sem, určitě pochopí. Námět je dobrý, je spousta filmů o vraždících strojích, přístrojích i autech ( třeba Kingův režisérský debut - Vzpoura strojů, ale tohle je tak dementně natočený až je to nekoukatelné - škoda. ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama