Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Olík 

všechny recenze uživatele

Je jenom pár možností jak přistoupit k natočení hororu o vraždícím stavebním stroji. a) Jste průměrný režisér bez jakýchkoliv ambicí a s pořádnou kopou nadsázky natočíte nenáročný filmeček spíš komedii než horor (např. Gremlins) b) Jste uznávaný rutinér, který má tolik invence, důvtipu a především umu k tomu, aby vzdal hold béčkovým krvákům (např. Grindhouse). c) Jste úplný hovado a natočíte tohle…………….. ()

Hans. odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil smysl a děj toho filmu, co tim tvůrci vlastně chtěli říct, ale jedno vim jistě, nic horšího jsem už hodně dlouho neviděl, jestli vůbec někdy... Herci by možná ještě ušli, ale ta kamera a střih to je škoda mluvit, to je spolu s trikama (hlavně v závěru ty blesky) na antioscara!!! ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Podle názvu béčko nejbéčkovatější. Moje hodnocení je hodně nadnesené, ale je to jen za tu spoušť, co po sobě ten bagr zanechal. Hlavně ta příčina mi přijde hodně odfláknutá, ale to je nejspíš tím scénářem a pak i režií. Film koukatelný je, pokud nevěnujete všechnu pozornost jemu. Takže se hodí jako slušné pozadí, odkud na vás občas vystříkne krev. ()

Skratchy 

všechny recenze uživatele

Hrozná prdel,zvlášt když máte vožralou držku a přemýšlíte na jakej film se podívat.Nazývat film béčkem by byla urážka všech béčkovejch hororů co kdy kdo natočil.Hodnocení (a nejen to) ale zvedá ta sexy stavitelka,která ve filmu staví víc věcí než má v popisu práce.Nejvíc jsem se řezal když z buldozeru vyšlehly nějací hadi bo co to bylo.Naštěstí po strhujícím posledním duelem mezi hlavním hrdinou a buldozerem je zlý buldozer poražen a dobro opět vítězí,ale úplně na konci se duše buldozera přesune do bagru,takže když budeme mít štěstí,bude pokračování!!!!! ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejslavnějších a nejvíce vyprávěných děsivých historek konečně ožívá ve filmovém zpracování, a to leč velmi odsuzovaném, pro mě však zábavném. Divák hned v prvních několika minutách může poznat, s čím má tu čest a pozná, že film, na který se právě dívá, je natolik stereotypní, že již více být nemůže a snad totálně žádný jiný film, který jsem kdy viděl, natolik stereotypní nebyl. Samozřejmě mám na mysli klasické šablony postav (hlavní hrdina, který se opět vrací do svého rodného města; stará známá, se kterou ihned naváže vztah; majitel krámu, který o všem ví; a spoustu a spoustu dalšího). Navíc je tu takový ohromně pitomý styl zabijení alias postava upadne, nějakou tu chvíli ječí a nakonec se obrazovka ztemní... A potom už vidíme jenom... No jo, co vlastně vidíme? NIC. Vrchol stereotypnosti, který má však spoustu do sebe, jako třeba zábavnost a fakt, že se toto téma příliš lépe natočit nedalo.. Čtyři hvězdičky ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama