Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aryong - dcera šéfa gangu z Hong Kongu upadá do podezření, že zabila šéfa konkurenční skupiny. Utíká tedy do Jižní Korey, kde ji dostává na ochranu natvrdlý, ale věrný a loajální Ki-chul spolu se svými dvěma kumpány. K jejich prapodivnému "týmu" se přidává překladatelka, která má pomoci komunikaci mezi lidmi, jež si vůbec nerozumí. S ochranou Aryong to vypadá jinak, než si Ki-chul představoval - Aryong je totiž větší ranařka než on a jeho dva podřízení dohromady, a nakonec zachraňuje spíš ona je. Mezi Aryong a Ki-chulem i přes jazykovou bariéru pomaloučku vzniká silné pouto, kterému však není příliš přáno. Aryong přicházejí odstranit zabijáci z Hong Kongu a situace se přiostřuje... (Natascha)

(více)

Recenze (30)

boshke 

všechny recenze uživatele

Sympatická ptákovina. Víc komedie než cokoli jiného. Humor založený na totální neschopnosti "drsných gangsterů" a jazykových úskalích. Úsměvné, z evropského pohledu hovoří tou samou hatmatilkou a mezi sebou si nerozumí. S Jopog Manurou 3 jsem udělal mnohem lepší zkušenost s asijskými filmy než s nedávnými Seom a Jui kuen... 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle už v podstatě s původníma dílama nemá, krom názvu, nic moc společnýho a jde si to tak trochu vlastní cestou a snaží se to být hlavně komedií, která staví většinu vtipů na naprostý neschopnosti, retardovanosti a zbabělosti všech gangsterských postav, samozřejmě kromě hlavní hrdinky Qi Shu, což se může asi zdát celkem debilní a ohraný, ale tady to docela funguje a díky tomu to je hodně zábavný a ne nudně trapný, takže vcelku spokojenost, navíc Qi Shu to tady hodně sluší ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Trojka" je naprosto nejlepší a hodně se herecky i svým pojetím liší od předchozích, sice pohodových, ale nevýrazných dvou dílů. Tady zaprvé naprosto snad v každém druhém záběru musí každého chlapa oslňovat neuvěřitelně krásná a milá Qi Shu. Na ní stojí zejména první polovina filmu. Ale i na dalších postavách. Ze střeštěné a velmi vtipné komedie se pomalu stává menší drama, kde je prostor pro velmi dobře provedené akční scény. Vše pak v akční fázi vrcholí ve dvou řežbách na katany (které já prostě zbožňuju ...), aby se po celých 90 minutách ještě půl hodiny odehrála chtě nechtě srdceryvná a dojácká romantická vložka. Na samotném konci, po větě: "A co když odmítnu?" jsem se fakt složil smíchy!! Prostě neuvěřitelně sympatická, vtipná, pohodová a akční gangsterská komedie. Super! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Třetí díl pomyslné trilogie My Wife is a Gangster, nemá s předchozími díly, jak po dějové, tak i herecké stránce nic společného a kráčí svou cestou, za kterou si zvolil klasickou komedii postavenou na dějově ohrané, ale přesto skvěle fungující kombinaci jazykové bariéry, neschopnosti, a trapných scén hlavních hrdinů. I přes gangstersky tvářící se film, je MWisG3 hlavně komedií s občasnými vážnějšími a bojovými scénami. A díky dobře zahrané Aryong v podání Qi Shu, slova překrucující překladatelky a jejich ochráncům se jedná o pohodovou korejskou komedii, které nechybí jak akce, tak vtip i romantika. 85% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako druhy diel, i trojka sa vydava oproti predchodcovi inym smerom, tentokrat navyse s uplne novymi protagonistami. A aj ked jazykova bariera ako zdroj komickych situacii a nedorozumeni je narativny nastroj mozno az prilis frekventovany, v rovnakej miere byva aj minimalne uspokojivo vyuzity. Navyse Shu Qi, ktorej krivky spolahlivo utocia na muzske oko a predstavivost, to sekne v kazdom zabere ;-). Akcne sekvencie-okorene casto westernovymi hudobnymi taktami (kde sme to uz len videli, hm?;-) ), su cistym priemerom, ale o ne tu ide mozno az v tretom plane. Za inych okolnosti by hodnotenie bolo pravdepodobne "prisnejsie", ale po vyse 24hodinovom pracovnom maratone, mi trojka prisla na chut s lahkostou nugetovej maskrty. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama