Reklama

Reklama

Podle starodávného příkazu od Alžběty I. musí jednotka UNITu vzít Doctora na tajné místo v Londýnské galerii, kde se skrývá obraz „Pád Gallifrey“. Doctora dohnala minulost a vzpomíná na poslední den časové války. Vracíme se do minulosti, kde Válečný Doctor má ve svých rukou zbraň Moment. Moment je tak silná, že má vlastní svědomí a vědomí. Proto se ji podaří vytvořit hologram Rose Tylerové / Zlého vlka. Moment (v podobě Rose) přemlouvá Doctora, aby se zamyslel nad tím, co vlastně hodlá udělat. Když to nevyjde, udělají si malý výlet do budoucnosti, kde se setká s dalšími Doctory... (Varan)

(více)

Recenze (104)

Jason.Cruger 

všechny recenze uživatele

FENOMENÁLNE !!! Nič lepšie si myslím sme ani nemohli čakať, keďže je film udalosťou tohto roka v Británií, ale to že dokážu tak dokonale skĺbiť herecké potenciály + dodať prekvapenia v podobe Tom-a Baker-a či už ďalšieho doktora... . Proste klobúk dole, film si vychutnáte, a pokiaľ ste taký nadšenec ako ja tak vás istotne nesklame. Preto zaslúži * * * * * ! ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to. 3x TARDIS, 13x Doctor a 1 fez. Úchvatnejší darček k 50. Výročiu nielen samotnému Doctorovi, ale aj všetkým nám si snáď ani neviem predstaviť. Moffat ukázal, ako veľmi si váži prácu všetkých, ktorí sa na tom začali podieľať a posúva to stále ďalej. Až sa desím momentu a dňa, keď sa to celé skončí. No po absolvovaní tejto časti nám dal to, čo nemali ani Páni Času v ten deň... nádej. (a potom si ju vzal späť spolu s teaserom na Vianočný špeciál) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že toto je moja prvá skúsenosť s Dr. Who. V živote nikdy som nevidel seriál, dokonca som ani len netušil, že niečo také ako Dr. Who existuje. A ako som sa k tomuto filmu dostal? Ako to už býva zvykom, úplnou náhodou po milióntom prekliknutí pri hľadaní "ničoho". A prečo som sa rozhodol tento snímok odsledovať? Lebo ma neskutočne ohúrilo hodnotenie užívateľov. 94%?! Hovorím si, tak toto musíš vidieť! A nakoľko už som napísal koment, aj som videl. A moje názor? Bez zbytočného preháňania o genialite režiséra - štyri ★ budú presne to, čo si tento snímok zaslúži. Fanúšikovia Dr. Who sú zrejme viac pohltení, ako by bolo treba pri pohľade "triezvej" mysle. Vo filme zaujalo niekoľko "vecí", ale že by som vzhliadol zázrak, ktorý si zaslúži tak vysoké "skóre", no tak to asi nie. Najsilnejšou stránkou je jednoznačne famózny príbeh, svojský, suchý, anglický humor a hlboké myšlienky, ktoré odzneli v závere. Film naozaj bavil, no na päť ★ ma musí emocionálne zasiahnuť. No a to sa mu nepodarilo. Záverečný citát ktorý si určite budem pamätať a šíriť ďalej pre nasledujúce generácie - "Vojakov máme na svete dosť, hrdinom už môže byť každý IDIOT" - Preberte si to ako chcete. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta čtvrtá opravdu jen z milosti. Moffat jen v podstatě završil to, co předvádí s univerzem poslední sezony co se dostal k otěžím celého kolosu. Bohužel jeho snaha o to překopat celé univerzum v podstatě od základů docela ničí onu nostalgickou linku, která v padesátém výročí tak dobře funguje. Člověk by se až obával, kam zavede Capaldiho s další etapou Doctorova života. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda Doctora na kterou už jsem čekal jako fanoušek. Doctora jsem totiž objevil až v roce 2013 nedlouho před tím než oslavil padesáté výročí. Těšil jsem se na setkání Doktorů, hlavně na dvojici Tennant a Smith, i když musím přiznat, že i Hurt byl skvělý. I proto k tomu přistupuji dost možná trochu nekriticky, ale mě se příběh prostě líbil a užil jsem si ho. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • Dátum premiéry špeciálu (23. 11.) je totožný s dátumom premiéry prvej časti pôvodného seriálu Doctor Who (od r. 1963). (The M)

Reklama

Reklama