Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, tak keď pri romantickej komédii zaspí aj moja mama, tak to už asi nebude niečo v poriadku. Klasická zápletka s jednou, či dvoma vydarenými postavami, ale stále je to podpriemer. Navyše ďalší film, ktorý dokazuje, že Reynolds by už tento lacný béčkový žáner mohol nadobro opustiť. 55%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nakonec velmi slušná crazy komedie s příjemným soundtrackem, která stojí a padá s výkony Ryana Reynoldse a hlavně Anny Faris v roli nádherně šílené narcistky Samanthy.. Hokej s dětmi na rybníce, křest na rytíře trapáka a smutný osud vánoční výzdoby v čele s hořícími soby patří k tomu nejlepšímu, co film nabízí.. Plus hit All 4 One "I swear" v podání vyžraného Reynoldse na samotném konci !! ;) ()

Reklama

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Hľadá sa ideálny muž / Just friends - Skvelá romantická komédia, ktorá hlavne pobaví trapasmi dejúcimi sa Chrisovi a Samantha v podaní Anny Faris je proste šialene smiešna. Na tomto filme som sa smial tak ako už dlho nie a najvtipnejšia scéna bola asi keď som zbadal Samanthu s obkladom na hlave, sediacu v tureckom sede vedľa postele so zubnu pastou v ruke a všade po tvári a ksychtiacu sa ako sfetovaná. Vtipných scénok bolo nemálo a hlavne boli kvalitne odohrané takže som sa zasmial naozaj od srdca a popri tom tam bol aj celkom pekný príbeh lásky trvajúcej už veľmi dlho. Jednoducho 5 hviezdičiek už len za tie nezabudnuteľné momenty so šibnutou Samanthou ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, Ryan Reynolds je herec, ktorého mám veľmi rada, ale naštvalo ma ako počas celého filmu zo seba robil totálne neschopného debila. Ďalšia úplne zbytočná postava bola tá "speváčka" (Anna Faris), ktorá patrí tak akurát do klubu švihnutých a histerických žien s IQ 20. Tá si naozaj mnohokrát počas tých 96 minút koledovala o "úpravu fasády".. Amy a Ryanovi 2* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedno velké klišé, na které se dá sice dívat, ale nikoho už nebaví. ** dávám za povedený začátek, který mě docela rozesmál. Anna Faris se rolí nahlouplé vřeštící zpěvačky spíše ztrapnila. Ryan Reynolds tak nějak přežívá s křečí ve tváří. Nic nového, nic zvrátného..spíše nuda. Jsem jen ráda, že to netrvalo déle. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Snímek byl nominován na MTV Movie Awards v kategorii Nejlepší polibek, konkrétně mezi Annou Faris a Chrisem Marquettem. Další dvě neúspěšné nominace si tvůrci odnesli z Teen Choice Awards. (imro)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)

Reklama

Reklama