Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

maruli 

všechny recenze uživatele

Laciné, hloupé, bez nápadu a bez šťávy, plné nesmyslných pěstí a kopanců (WTF??) a reynoldsových přehnaných grimas. Jestli si nějaký film zaslouží v tévé programu nazývati se bláznivou romantickou komedií /synonymum shitu shitoviče/, je to právě tenhle, jen ta romantika i komedie pokulhávají. Primácká odpoledne s rosamunde pilcher se proti tomuhle kalibru najednou jeví jako díla kvalitní a neotřelá. ()

beyli 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, bláznivá romantická komedie, která nezklame, ale zas to není nic extra. Ryana Reynoldse mám celkem ráda a v takové roli jsem ho ještě neviděla. Docela mě i pobavil, kdo mi však ve filmu vůbec neseděl byla Anna Faris, která mi už od začátku lezla neskutečně na nervy. Když to zhodnotím celkově, tak se mi to celkem líbilo a i pobavilo. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie s velmi dobrým obsazením. Ryan Reynolds je velmi pohledný a dobrý herec, který se právě hodí do tohoto druhu filmu. Ale nedokážu si ho představit v něčem jiném..třeba v akčním filmu...no way... A Amy Stuart je v všech rolích velmi milá i "milá" :) No a tihle dva spolu v jednom filmu...prostě super. Skvěle jsem se bavila...a tlustý Ryan? :D ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

I když Ryanovi víc věřím sukničkáře z velkého města, než uťáplého baculatého kamaráda, přesto tu byl jako vždy k sežrání. Ze škatulky amerických romantických komedií je to jedno z toho pro mě zábavnějšího, i když za to více může herecké obsazení, než duchaplnost děje. Klasické zápletky zde ale nejsou servírovány tolik nesnesitelně, jak se občas stává, a tak jsem se i bavila. "Posltelová" scéna Ryana a Amy byla rozkošná. Bush jako slovo ke stopnutí postelového napětí? To si zapamatuju. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedno velké klišé, na které se dá sice dívat, ale nikoho už nebaví. ** dávám za povedený začátek, který mě docela rozesmál. Anna Faris se rolí nahlouplé vřeštící zpěvačky spíše ztrapnila. Ryan Reynolds tak nějak přežívá s křečí ve tváří. Nic nového, nic zvrátného..spíše nuda. Jsem jen ráda, že to netrvalo déle. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • Romantickou komedii distributora New Line promítali v amerických kinech už od středy, a tak se její výdělek za první týden promítání (23. – 27. 11. 2006) vyšplhal na 13,2 mil. dolarů. Během úvodního víkendu to dotáhla na šestou příčku. Celkový zisk v USA zůstal skromně na 32,6 milionu. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno