Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

20.Deň filmového adventného kalendára. Zároveň aj posledná adventná nedeľa, dal by som klasiku, ale veľa som ich už videl aj hodnotil. Tak som skúsil toto, mal som to už dlhšie stiahnuté a odohráva sa to počas Vianoc. Ryan Reynolds bol mojim obľúbeným hercom a tu sú jeho začiatky. Ani som ho zo začiatku nespoznal. Dosť parádna komédia na ktorej sa aj človek zasmial. Ak pominiem slovenský dabing. Dalo sa pozrieť. A takýto koniec som aj čakal. 4* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Představte si, že muž miluje krásnou ženu. A právě ve chvíli, kdy se jí konečně rozhodne říct, že ji miluje, nastane nejtrapnější chvíle v jeho životě a ona ho pokládá jen za svého nejlepšího kamaráda a navrhne mu, aby zůstali jen přáteli a to jsou slova, která žádný muž neslyší rád. A tak se jejich cesty rozdělí a za několik let je z ošklivého muže slavný elegán a setkání se svou dávnou láskou po letech dělá divy a nemusí dopadnout podle představ. Je to setkání zábavné, plné originálních gagů a s kouzelně praštěnou Annou Faris, zajímavým Ryanem Reynoldsem a sympatickou Amy Smart. Je to dobrá komedie. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

V mladi byl tlusty, nyni je z nej stihly a uspeny hudebni producent, ale stale nemuze zapomenout na osudny den, kdy vyznal lasku sve nejlepsi kamaradce a to mu vzkazala, ze budou navzdy nic vic nez nejlepsimi prately, se vraci po nekolika letech zpet domu stravit vanocni svatky s rodinou a "ciste nahodne" potkava a znovu se zakoukava do zeny, kvuli ktere utekl se zlomenym srdcem hledat stesti nekde jinde. Klasicka vice komedie nez romantika s dobrymi herci mezi kterymi to pekne jiskri. 60% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

4,5.Herecké obsazení, které většinou najdete v parodiích či komediích kde je víc sprostých slov než sloves se teď pustilo do romantické komedie. Výsledek? Pro mě velmi vtipné, film vás udržuje v dobré náladě po celou dobu a situací kdy se zasmějete zde není zrovna málo. Přičtěte si k tomu fakt,že problémy hrdinů skoro každý z nás už někdy zažil a máte z toho velmi slušné dílko. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít za kamarádku nekonečně sympatickou Jamie, přitom vyhánět z postele neskutečně prdlou Samanthu, ale neumím si při hokeji na krasobruslařských bruslích zničit chrup tak brilantně jako trouba Chris, takže z toho patrně nic nebude. Obě dívky mi zkrátka udělaly radost a kdyby Chris na chvíli zapomněl na to, že je mladý, krásný a bohatý, tak bych mu snad i fandil. Takhle jsem se přistihl v kotli fanoušků patnáctiprstého mstitele Dustyho a to by se v romantické komedii patrně stávat nemělo. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)
  • Romantickou komedii distributora New Line promítali v amerických kinech už od středy, a tak se její výdělek za první týden promítání (23. – 27. 11. 2006) vyšplhal na 13,2 mil. dolarů. Během úvodního víkendu to dotáhla na šestou příčku. Celkový zisk v USA zůstal skromně na 32,6 milionu. (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)

Reklama

Reklama