Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Možná se film bude líbit puberťákům, ale dospělý u toho těžce nezachápe. Režisér Hanzlík je opravdu dobytek, a to co předvedl tímto filmem je neodpustitelné, zasloužil by zákaz točit i reklamy nebo cokoliv jiného. Scénáristé by zasloužili zabít, protože co se týče scénáře tak to je nepřípustné. Co věta to nesmysl. Agáta by se měla držet toho co umí, tedy jestli vůbec něco umí, ale herectví ji nejde, nevěřil jsem jí ani to jak nastupuje do tramvaje, ale je pravda, že se na ní dobře kouká, je to opravdu hezká ženská, ale to je tak vše. Jedna jediná hvězda patří soundtracku, který se mi docela páčil, ale to je tak vše, jinak je to naprostá bída. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh dospívající dívky z dosti špatné rodiny, kde otec od rodiny odešel, matka se stala alkoholičkou a začala žít s věčně zadluženým podivínem. Příběh Veroniky na povrch rebelky, ale vnitřně s dobrou duší. Jako každá dívka jejího věku má své představy o životě, sny a typickou dívčí fantazii. Rozhodla se vzít osud do svých rukou a odejde, jak se říká, do světa. Potká lidi různé a hlavně povahově odlišné. Pozná svět plného absurdna a tak si nakonec uvědomí, že její život není zase až tak hrozný jak si myslela. Snímek určený především pro dívky, které si myslí jak jim svět ubližuje. Příběh plný moralizování a jednoduchého filozofického rozjímaní očima mladého děvčete, který svým výchovným zaměřením trefil hřebíček na hlavičku. Letní atmosféra z filmu doslova září a svojí jednoduchostí a upřímností nemůže uškodit. Tento snímek má zkrátka výchovný charakter a je prezentován jednoduchou zábavnou formou. Veroniku si s chutí zahrála Agáta Prachařová, v té době Hanychová a po ´Zapomenutém světle´ je to její druhá filmová účast, tentokráte přímo v hlavní roli a poprala se s tím vcelku dobře. ()

Reklama

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

No mě by to v podstatě až tak nepobuřovalo. Agáta je sexy, bylo tam pár vtipů - no vlastně přesně dva, povětšinou hrála hezká hudba, bylo to tónované do pěkného odstínu... Možná bych tomu dal hvězdičku, po tom vtípku pod titulky možná i dvě... Jenže to by mezitím nesměla přijít ta prasárna, ojetí auta klíčem. I když je to pekáč a jeho majitel je sebevětší debil, NA CIZÍ AUTA SE PROSTĚ NEŠAHÁ! http://www.youtube.com/watch?v=DHygQGejQoc Přecejen, když se to takhle podá ve filmu, jako nic, mohlo by to nějakýho dalšího debila k nečemu takovému motivovat a to mě tak nějak nasralo a zbouralo to mé křehké sympatie k tomuto filmu... ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemusela mi nablejt zrovna do jahod!" Myslím, že tahle věta vystihuje celý film naprosto dokonale. Slečna Hanychová v některých momentech není tak tragická, jak jsem čekal, ale její hlas, čtoucí uvodníky k jakýmsi kapitolám, byl jak od televizního moderátora "Čapouna, uspávače hadů". Nemůžu si pomoct, ale je to jedna velká slátanina a to estrádní vystoupení taneční skupiny na benzínové pumpě, no to bylo něco... na to mi došla slova. Takže jak říkala samotná Agáta, radši popojedem! ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Může být snad nějaký film dobrý, když v něm hlavní roli ztvárňuje Agáta Hanychová ? Odpověď je jasná -- NE ! NE ! a ještě jednou NE ! Filmový průser roku 2007. Vůbec nechápu, jak na takový "paskvil", mohli tvůrci sehnat finanční prostředky. Tržby z návštěvnosti v kině byli určitě marné a tragické, takže se jim investice do filmu ani z 1/3 najisto nevrátila. Dále, jsem vůbec neporozuměl, proč se takové "sračky" zúčastnily osoby jako Mirek Táborský, Martin Stránský nebo Marko Igonda -- tihle mají fakt na víc. Já si jen tak říkám, jak s takovými filmy chceme uspět na evropském filmovém poli. Děj na nic, toporné dialogy, okatý amatérismus, zvadlá hudba a hlavně nuda ! Tady nelze dát nic jiného než odpad ! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama