Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní komedie, která se mi před pár lety docela líbila, jestli si správně vzpomínám. Dnes už to není ani přibližně tak horké. Je trošku netradiční tím, že se tu vůbec neschyluje k žádné katastrofě. Hlavní a jediná zápletka je absolutně vynucená a uvařená z ničeho. Pár vtipných momentek se ve filmu přeci jen najde. To musím uznat. Navíc pojednává o tématu, které je mi velmi blízké, takže já se nebojím sáhnout po 3 hvězdách, i když velmi slabých. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Film jak stvořenej pro párty u kámošů. Film nemá vůbec žádnej děj a vlastně ani při titulcích jsem nepřišel na to, o čem ten film měl vypovídat. Každopádně byl zábavnej a vyhulenej, že jsem se u toho celou dobu dost dobře bavil, takže na nějakej scénář vám fakt seru :) Frankenstein rules ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení ! Konečně nějaká opravdu koukatelná teen komedie, s minimálním množstvím fekálností a naopak plná neokoukaných ftípků a zajímavých postaviček... Jasně, že to není žádné umění a vcelku je to film na pár podívání,takže sou to spíš 3 hvězdičky, ale když to porovnám s podobně laděnými příšernostmi jako kdo hulí ten umí nebo klub sráčů, tak musím minimálně o stupeň zvednout hodnocení.... ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Ach jo já nevím co by na tom mělo bejt tak vtipný. Dobře. 2x, 3x sem se možná zasmál ale od komedie se teda čeká víc.. Jedna hvězdička je za Lindu Cardellini a druhá za Allena Coverta kerej byl trošku vtipnej.. Natože to produkoval Sandler nic moc.. Sandlera mám rád, ale od tohohle měl dát ruce pryč.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama