Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, kdy se střetnou dva IT mozky při tvoření hry nové generace! Hlavní hrdina zhulenej a nic nedělající bez charisma a oponent ještě horší! Magor, který si hraje na Matrix a myslí si o sobě, co že není za génia! Možná trochu vtipu tu je, ale více nechutných scén vrcholící starou paní, která se vyspí s 35- ti letým panicem a další nechutné kousky pana režiséra! Tento film u mě ztratil body v půlce filmu a doopravdy u komedie bych se chtěl smát! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná hrubozrnná huličská komedie nesklouzává k "nechuťárnám" příliš často, za což pravděpodobně vděčí titulnímu inteligentnímu a (relativně) DOSPĚLÉMU sympaťákovi (oni ho vyvažují ulítlé vedlejší postavy, nebojte :-)). Videoherní prostředí ale příliš nevyužívá, přinejlepším jako specifickou kulisu k pohodové (pracovní) párty a romantice. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak to byla zas spravna uchylarna, takovejchhle komedii neni nikdy dost. Nerikam, ze jsem se u filmu nejak strasne nasmal, to zase ne, nejaky masakralni forky tu jsou jen sem tam, ale film ma proste takovou tu pohodovou atmosferu, ze clovek cumi, usmiva se a najednou je konec filmu. Trosku slabsi je obsazeni filmu, sice potesi uchylak Schneider nebo priteplalej David Spade a celkove vedlejsi postavy jsou dostatecne vyzivny, ale problem je v hlavnim hrdinovy. Nehraje spatne, tak vcelku prijemne civilne a je i docela sympatickej, navic vypada jak bracha Mela Gibsona, ale proste to neni takova komicka velicina jak Stiller nebo Black, na druhou stranu, ty by z toho udelali mozna az moc velkou uchylarnu. Skoda, ze film nema nejakej kompaktnejsi scenar, pribeh tu prakticky neni, furt se jen pari videohry a huli se, ale to by nevadilo, jenze je to krapet nevyvazeny, takze se najde sem tam i naky hluchy misto. Nicmene nejvetsi pochvala je asi pro J.P. to bylo tak neskutecny hovado myslici si, ze je neviditelnej robot v matrixu, z toho sem fakt nemoh. Zkratka pohodova, misty hodne vtipna komedie s perfektnima vedlejsima postavama a s par super napadama, ktera se uspesne vyhyba fekalnim forkum. ()

migele odpad!

všechny recenze uživatele

Banda loserů co hraje hry a bydlí s rodiči a prarodiči, onanují nad panenkami a k tomu je provází řada trapných vtipů. No viděl jsem i horší filmy, ale kde dát aspon tu jednu hvězdičku? kde? nudné videl jsem polovinu, takže je možné že se to zlepší, ale k vůli 20 minutám na konci filmu se nebudu trápit. Odpad ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)

Reklama

Reklama