Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná a nezábavná komedie, která překračuje hranice dobrého vkusu..nikdy víc. Vůbec jsem se nebavil, není totiž čim. PS: Původně jsem tomu dal dvě hvězdičky..už v průběhu filmu. Pak jsem to snížil na jedna. Zasmál jsem se všeho všudy jednou - Frankenstein.. Když jsem dokoukal - žádná slova nedokážou popsat jaká sračka to je! Klub sráčů je proti tomu geniální! Promarněnej čas! ODPAD! Ten film je tak neuvěřitelně špatnej a hloupej a amorální! Na tohle by se neměl nikdo koukat a na obalu by měl bejt obří nápis JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!! ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Film jak stvořenej pro párty u kámošů. Film nemá vůbec žádnej děj a vlastně ani při titulcích jsem nepřišel na to, o čem ten film měl vypovídat. Každopádně byl zábavnej a vyhulenej, že jsem se u toho celou dobu dost dobře bavil, takže na nějakej scénář vám fakt seru :) Frankenstein rules ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taková z pozarohu vykukující „Apatowka“, které k opravdové „Apatowce“ chybí udělat ještě několik posledních krůčků. Jasný je to tam, onanovaní nad figurkou Lary Croft, odpanění od bábinky co kouřila Chaplina, kung-fu opice, hulení, chlastání, fekality, nekorektnost, ale……Možná, že Allen Covert je spíše přicmrdávač než tahoun, možná Linda Cardellini mohla ještě zkrátit délku sukně, možná se chtělo u některých pasáží místo bizarnosti zaměřit na pointu……ale jinak dobrý :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak je zvykem, český název je trochu dost mimo a hlavně docela zavádějící (na rozdíl od výstižnějšího originálního). Naláká totiž na něco, co člověk nakonec nedostane, v mém případě však musím říct, že nastěští. o hrách to zase až tak moc není. Přesto docela přiměřeně zábavné, místy až hodně zábavné. Docela mě překvapil Nick Swardson v "normální" roli. 3,5* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)

Reklama

Reklama