Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Diskuze

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak škoda že to neudělali jako čistě komediální záležitost protože jako horor to vůbec nefunguje

Srbic

Srbic (hodnocení, recenze)

Pekelně zábavná...? cože? čím? pekelně průměrné béčko...

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Ten konec mě zklamal,ale jinak celkowě to šlo,sem tam sem se i zasmál...:)

s77

s77 (hodnocení, recenze)

Na Feast jsem se těšil, ale zklamal mě...trochu mi to připomínalo pokus o napodobení Braindead, ovšem téměř bez jakéhokoli vtipu, ani titulky, které vítaly na scénu jednotlivé aktéry mě nepřišly nijak nápadité ani zábavné. Hororová klišé se servírovala jako na stříbrném podnose, ovšem avizované "něco navíc" člověk nenašel...

sakalamaja

sakalamaja (hodnocení, recenze)

docela vtipný béčko jako obzvlášt to rozmnožování bylo řek bych dobrej pokus. Jinak jde o dobře stočenou bejkárnu předvídatelný okoukaný nápady ale líbilo se mi konečný trio co přežilo :-)

m-i-s-o

m-i-s-o (hodnocení, recenze)

Po dlhom čase horor, pri ktorom som mal ten nepríjemný pocit počas celého filmu a veru že som sa nesmial. Krvavé scény mi prišli dosť reálne aj napriek tým monstrám, ktoré boli fakt psycho. Keď už vyvražďovačku, tak potom Feast. (vysoké hodnotenie možno ovplyvnila velká telka a to, že som to pozeral v noci sám a asi vážne si najviac vychutnám film, ked ho vidím sám.)

matestlust

matestlust (hodnocení, recenze)

Já sem se tedy skvěle pobavil...nesměl sem to teda brát jaok horor,ale jako komedii...

XeSt3R

XeSt3R (hodnocení, recenze)

Od zaciatku do konca jedna velka Bckova blbost. Nezvycajne predstavovanie akterov na zaciatku po ktorom prichadzali premrstene sceny so sexualnym podtonom, trapne prisery oblecene v sakalich kozusinach a ich neustale utoky, blbe vtipky a hlasky. Nepomaha tomu ani celkom slusne zenske obsadenie a osvedcena zapletka, takze odo mna je to za **.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Ty fotky v galerii mi připomínají český film Choking Hazard.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

No naozaj asi autori nevedeli k comu sa maju priklonit ci k tej komedii alebo k hororu. Mali radsej ist bud jednym alebo druhym smerom, spojenie oboch dokopy zapricinilo ze film nedokaze uspokojit fanusika ani jedneho zanru. Pobehovanie nadrzanych netvorov ma naozaj nezaujalo. Ale ako Beckovy horor do TV v nocnych hodinach...coby nie.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Keď človek vidí v kolónke producentov snímku Matta Damona a Bena Afflecka dalo by sa očakávať, že film bude mať slušný rozpočet. No nie je to celkom tak. Vyšlo z toho béčko ako lusk. Bohužiaľ aj béčko bez štipky nejakého poriadneho deja. Ako horor sklamal - nebál som sa. Ale to som aj čakal. Ale že ma sklame aj ako komédia? Proste nebavil som sa. Rádoby vtipné predstavovanie postáv v úvode je len rámcové a má splniť len jednu úlohu, aby nás zmiatlo pri tipovačke kto to zabalí medzi prvými. Je to v podstate jedno, pretože herecká elita je nevýrazná. Proste úlohu nejakej drsňáčky by som radšej ponúkol takej Michelle Rodriguez (keď jej nevadilo hrať v Bloodrayne) ako nejakej tuctovej podpriemernej herečke.

Balu...

Balu... (hodnocení, recenze)

..to si musí s tou premiérou dělat srandu.. Tohhle bude stát za to vidět s popcornem v kině.. bububu, hehe

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

A sakra koukám, že tu českou premiéru nějak distributoři pozdrželi... no pak se nesmějí divit pirátství.

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama