Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clayton (Hayden Christensen) je v mnoha ohledech úspěšným mladíkem, má báječnou snoubenku Samathu (Jessicca Alba) a obchody mu jenom vzkvétají. O jeho zdraví se to ale rozhodně říci nedá, zoufale potřebuje transplantaci srdce. Správného dárce pro něj hledá jeho přítel, kardiolog Jack Harper (Terrence Howard). Když ten správný okamžik nastane, dárce je nalezen a operace má začít, Clay zjistí, že anestezie ho pouze paralyzovala, vše kolem sebe vnímá a cítí, ale nemůže se ani pohnout a mluvit a stává se tedy nechtěně svědkem své vlastní operace srdce. Začíná mít pochybnosti, zda je vůbec v plánu doktorů nechat ho přežít. Probuzení je psychologickým thrillerem, který Vás rozhodně nenechá chladnými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, už zezačátku jsem tušil nějakej zvrat a když k němu došlo, tak mě příjemně překvapil svou neotřelostí a zpracováním, není to brutálně a nesmyslně překombinované, ale tak akorát, herecké výkony jsou v pořádku a poměrně rychle to odsejpá. Není to příběh, který vás totálně vezme, neni 100%, ale je kvalitně a řekl bych inteligentně udělaný. Víc takovýhle filmů! Slušné 4****. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Četl jsem tady různá komentáře a většina se shoduje v tom, že námětem by film vůbec nebyl špatný. Jen kdyby se ho chopil někdo, kdo má trošku víc zkušeností a dokáže z dobrého námětu udělat vysloveně dobrý thriller. Herecky by to bylo v pohodě, ale nějak mi v tom filmu chybělo trošku víc napětí. Závěr je brutálně překombinovaný, ale má za cíl příběhově šokovat, což se mu vlastně povedlo. Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že to je filmařský průměr. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem si opět nepřečetl obsah filmu a tak jsem šel do zcela neznámých vod. V prvních 20 minutách jsem se smířil s faktem že budu sledovat romantickou podívanou a ono se z filmu najednou vyklube po čertech originální thriller. Ve filmu určitě vše stoprocentně nefunguje, ale hodnotím nápad (kriminálka z prostředí operačního sálu) a příjemné tempo. 65% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Asi tak 30 min jsem čuměl na postmoderní romantickou sračku, kdy jsem kroutil zadkem po židli a nemohl si najít to své místo, no paaak... pak se stalo nečekané - zrada! Čuměl jsem jak chléb z tašky a jaksi jsem to nečekal, protože jsem si nečetl obsah jako tradiční gay. Že je Alba mrcha jsem věděl, no že až taková, a celkově že to bude mít takový zvrat?! Málem jsem to nerozdýchal a někoho by to mohlo stát i život... No naštěstí 84 min. se celkem v klidu rozdýchává. 6/10 a ponaučení? Penize tě přivedou do hrobu, Milane! ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Pokud bychom měli správně vycházet ze žánrových škatulek CSFD, tak by tenhle film byl spíš romantický/drama/mysteroizní/thriller. Přičemž první půl hodiny se držíme jen prvních dvou škatulí. Následně přichází ono mysteriózno a nedlouho nato máme před sebou thriller. Tenhle vývoj je největší doménou Awake, protože díky němu se několikrát ocitneme v situaci, kdy nám dochází nápady, jak by mohl děj pokračovat a vezme se to prakticky od nuly. Osobně mě dva dějové posuny velmi příjemně překvapily, až jsem skoro zapomněl, kdo hraje ústřední role, což byl fakt, který mě na začátku filmu dost děsil. Skutečně velká pochvala za scénář. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • DVD verzia obsahuje sedem vymazaných scén. (Arsenal83)
  • Film neměl žádnou novinářskou projekci. (Othello)

Reklama

Reklama