Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se pokouší sbalit lékařku. Má na to deset sezení. Podaří se mu to, i když dáma zrovna nejeví zájem? (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na počátku tohoto komentáře/recenze musím oznámit, že opravdu nemám rád Britney Spears a hned, co jsem ji uviděl, jsem se těšil, jak ji zkritizuji. No jo, ale když ona tu bytost, jíž se rozzáří oči vždy, když jí posvítíte do ucha, zahrála tak přesvědčivě... Ve chvíli, kdy je ve hře jakýkoli jeho vztah, stává se Ted neuvěřitelně otravnou postavou a i tentokrát to u mě ostatním málem pokazil. / Poučení: Někdy je lepší jít cestou nejmenšího odporu. 4*- ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Ten Sessions" (Desať sedení). Ted Mosby sa rozhodol, že si nechá odstrániť tetovanie, ktoré si dal pred nedávnom počas divokého žúru urobiť. Motýľ na zadkom je hodne nevhodná ozdoba pre chlapa. Pri tejto príležitosti sa zoznámi s atraktívnou dermatologičkou Stellou Zinmanovou. Chce ju pozvať na rande a začať s ňou chodiť. Ona však jeho snahy ignoruje. ***** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Když jde Ted (Josh Radnor) se Stellou (Sarah Chalke) na dvouminutové rande, netrvá jim to přesně 2 minuty, ale 2:14 minut, přestože to Ted stopoval na hodinkách. (ELBobes)

Reklama

Reklama