foto

Brian Letscher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fading Scars
2006 Puccini pro začátečnice
Šikmá plocha
2001 Kate a Leopold

TV seriály

2018 Shooter (TV seriál)
Sins of the Father (S03E03)
Red Meat (S03E02)
2017 Skandál (TV seriál)
Trojan Horse (S06E11)
The Belt (S06E04)
Fates Worse than Death (S06E03)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
No Way Out (S04E12)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Druhá šance (S05E12)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Shiver (S03E03)
Grimm (TV seriál)
Chapadla chobotnice (S04E02)
Díky za vzpomínky (S04E01)
Prolhané krásky (TV seriál)
March of Crimes (S05E09)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S05E18)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Grant: For the People (S01E07)
Crash and Burn (S01E05)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Army of One (S05E10)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útok ze zálohy (S01E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E03)
Odložené případy (TV seriál)
Jeffriesův boj (S06E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Žádný zítřek (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S06E10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hra s osudem (S06E15)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soulless (S04E25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace