foto

Brian Letscher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loners
2017 Fading Scars
2006 Puccini pro začátečnice
Šikmá plocha
2001 Kate a Leopold

TV seriály

2019 Chicago Fire (TV seriál)
It Wasn't About Hockey (S07E14)
2018 Valor (TV seriál)
Costs of War (E13)
Oscar Mike (E12)
Command & Control (E11)
další epizody (4)
Shooter (TV seriál)
Sins of the Father (S03E03)
Red Meat (S03E02)
2017 Valor (TV seriál)
Stay Frosty (E09)
About-Face (E08)
I Got Your Six (E06)
další epizody (4)
Skandál (TV seriál)
Trojan Horse (S06E11)
The Belt (S06E04)
Fates Worse than Death (S06E03)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Zlomový bod (S04E12)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Druhá šance (S05E12)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Shiver (S03E03)
Skandál (TV seriál)
Randy, Red, Superfreak and Julia (S04E01)
The Price of Free and Fair Elections (S03E18)
Flesh and Blood (S03E17)
další epizody (5)
Grimm (TV seriál)
Chapadla chobotnice (S04E02)
Díky za vzpomínky (S04E01)
Prolhané krásky (TV seriál)
March of Crimes (S05E09)
2013 Skandál (TV seriál)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
More Cattle, Less Bull (S03E05)
Say Hello to My Little Friend (S03E04)
další epizody (8)
Castle na zabití (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S05E18)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Amsterdam (S01E02)
Skandál (TV seriál)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
Defiance (S02E07)
Hunting Season (S02E03)
další epizody (5)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Army of One (S05E10)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útok ze zálohy (S01E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E03)
Odložené případy (TV seriál)
Jeffriesův boj (S06E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Žádný zítřek (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S06E10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvě a půl smrti (S08E16)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hra s osudem (S06E15)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soulless (S04E25)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky