Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 4

(série)
USA, (2008–2009), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Sarah Chalke, Lyndsy Fonseca, David Henrie, Heidi Herschbach, Nicole Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Ve čtvrté řadě komediálního seriálu z produkce CBS se Ted dostává blíž k „té pravé“ a zažívá řadu nehod nepředvídatelných jako život samotný. (Netflix)

Recenze (14)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I do čtvrtého to pořád neskutečně šlape.. Řada stále ikonických epizod - Naháč, Rvačka... Mně tentokrát bylo opravdu hodně líto Teda, který byl ochotný nakonec obětovat vše, ale Stella byla hrozná blbka! Naštěstí Barney se tentokrát zamiluje a to tomu všemu dodává pěkné otáčky. 100% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr mluví jasně, tři hvězdičky a šmitec! Ve čtvrté sérii začíná taková nemilá věc, z Lily se stává druhá Robin. Tedy uřvaná, sebestředná nána. Poslední díly je od humoru odříznutý i Barney, kterého dusí právě Robin a Marshall je zas přidušen Lilyninou přitažlivostí. A co si budem, Ted není hvězdou seriálu - rozhodně ne tím komediálním tahounem. Takže i když se snaží, bylo mi ho místy až líto. Hlavou zeď neprorazíš. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Známe se? (S04E01), Nejlepší hamburger New Yorku (S04E02), Miluju New Jersey (S04E03), Promluva do duše (S04E04), Prokletý ostrov (S04E05), A žili šťastně až do smrti (S04E06), Den neotců (S04E07), Jéé! (S04E08), Naháč (S04E09), Rvačka (S04E10), Malá Minnesota (S04E11), Mírová dohoda (S04E12), Tři dny sněhu (S04E13), Dosnežitelné (S04E14), Stinsonovi (S04E15), Sorry, kámo (S04E16), Veranda (S04E17), Sexuální praktiky Kanaďanů (S04E18), Smrtonosné stáří (S04E19), Mosbius Designs (S04E20), Pravidlo tří dnů (S04E21), Ve správný čas na správném místě (S04E22), Tak rychle, jak to jde (S04E23), Skok (S04E24). ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem v komentáři/recenzi ke třetí řadě seriálu smutně vtipkoval o pravidelně se snižujícím počtu hvězdiček za sérii, ještě jsem nevěděl, že se to stane trpkou skutečností. Čtvrtá sezóna pro mě nebyla dobrá, byla vlastně dost špatná, protože mě opravdu bavilo jen sedm epizod z celkových čtyřiadvaceti. Tvůrcům se mě sice nedařilo bavit, zato mi ale dokázali jednu z postav totálně zhnusit a utvrdili mě v mém dlouhodobém názoru, že přátelství vnímám výrazně odlišným způsobem než většinová populace a tvůrci tohoto "sitcomu". / Poučení: Když nebudeš mít dostatek "přátel", kdo ti bude organizovat život? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 90%. Štvrtá séria je rovnako kvalitná ako predošlé a nápady, či dobrý timing pre vtip opäť nechýba. Barney: Nejradši bych tenhle burger pozval na večeři, pak možná do kina, pak bych ho pozval k sobě domů, pustil mu nějakého Eltona Johna a pak bysme spolu... Jenom tak blbli. Nic velkýho. Hezky pomaličku. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (62)

  • Alyson Hannigan (Lily) byla během natáčení 4. série těhotná. Herečka to musela maskovat například nošením volných triček nebo velkých kabelek přes rameno. V epizodě Dosnežitelné ji ale diváci mohou vidět s bříškem, když její postava vyhraje soutěž v jedení hot-dogů a ukazuje, jak je přecpaná. Poté, co Hannigan oznámila, že je těhotná, Cobie Smulders (Robin) zjistila, že je také v jiném stavu. Kostyméři tedy během natáčení 4. série museli zakrývat i její těhotenství. (HappySmile)

Reklama

Reklama