Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoey přivede sestřenici, aby ji dala dohromady s Tedem. Ten ji však bez boje přenechá Barneymu... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazným pozitivem tohoto dílu byl ten fakt, že se tvůrci vrátili ke standardu šesté řady. Ano, tohle pozitivum by bylo za jiných okolností negativem, ale tahle série už je na tom tak špatně, že se chytá každého stébla. Já jsem si vlastně v patnácté epizodě nenašel nějaký kladný moment, jen jsem ocenil, že se nikdo nepitval v mrtvole Marshallova otce. / Poučení: Prázdná hlava se líp nosí. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda série a jedna z top epizod seriálu. Robin tam skoro vůbec není, Lily taky ne. Naopak jsou nahrazeny Honey (ta herečka se snad narodila jen pro tuhle roli) a Zoey, což je neskutečná sympaťanda. Barney je v top formě, Ted odvede taky nadprůměr a celé to režíruje Marshall z Minnesoty. Nejkouzelnější moment přišel na konci na chodbě. Zkrátka: víc takových epizod a víc prostoru pro Zoey. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Too many crazies had my old number, so now I'm all about disposable cell phones. I'll use one for a while, have my fun, then dump it and get a new one. And then I'll do the same with my phone." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Oh Honey" (Ale, zlato...). Po pohrebe svojho otca zostal Marshall Eriksen v Minnesote u svojej matky, aby jej robil spoločnosť a tak ho jeho priatelia a manželka Lily informujú prostredíctvom telefónu, čo sa deje v New Yorku. Najviac riešia novú známosť Teda Mosbyho. Zdá sa, že sa vášnivo zamiloval do atraktívnej, ale vydatej blondýnky Zoey. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoe je sexy... rozhodně si to Ted zaslouží - a nahrává to na dost dobrých zápletek do budoucna. A Zlato... no... ale Zlato. Barney dostal dárek ke všem svátkům na věky věků dopředu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama