Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Náš malý pes Boby, stále zle mi robí, vyskočil na regál a kusol do Matta... Na horory takmer vôbec nekukám, ale juhoafrickej produkcii sa jednoducho odolať nedalo. Pseudohoror, ktorý kazí meno tak ťažko nadobudnuté filmovými psami ako Rex či Lessie. Čo sa tíka hlavného deju tak čitateľný scenár, že som ho prekukol dokonca i ja, čo tích hororov veľa za sebou nemám. Príslovie "pes, ktorý šteká nehryzie" sa tu ukázalo ako slušne zavádzajúce. Inak tu máme opäť film, pri ktorom sa dá krásne tipovať: ten zomrie ako prvý a tú zožerú hneď za ním. Neviem, či som nebol správne hororovo naladený, ale prskanie nedeľnej polievky z nosa asi nebol pôvodný zámer tvorcov. Mám psy veľmi rád, a to je asi dôvod tak vysokého hodontenia. Pre všetkých ostatných je to film pod psa. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor o smečce zmutovaných psů. No říkal jsem si co to zase bude ,ale musím říct není to vůbec špatný. Na začátku nám pejsci roztrhají pěknou kočku. Pak přijede pět mladých lidí. Jaký blbý počet dvě holky tři kluci,jeden černoch. Což je asi jasný kdo první přijde na řadu. Stále stejný scénář skupina lidí ,kdy jeden po druhém zkapává. (tady sice né až tak doslova) Pejsci jim dávají pěkně do těla ,i když jich sice docela dost "přežije" . Pejsánkové to jen tak nenechají,Jsou velice chytrý. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Dravý krvák. Na úrovni fungujú i také žánrové kvázi zbytočnosti, ako je pokus o budovanie vzťahov. Vďaka tomu (a pôsobivej výprave ostrova á la survival PUSTATINA) funguje KRUTÁ RASA na úrovni. Pomáha jej to, že dlho nie je vyvražďovačkou, ľudské postavy sa dlho držia v nezmenenej zostave a vyrazia do ostrého protiútoku. Boj je vždy zaujímavejší, ako útek a o tom by malo byť viacej hororov. Pravé peklo začne, keď sa ozve prvé zlovestné vrčanie. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zeby som sledoval juhoafricke filmy, to sa uz vobec neda povedat, ale vynimku som spravil pri The Breed. A dobre som spravil. Vyborny horor, ktory natocil Mastandrea o armadou upravenych krvilacnych psoch, ktore utocia na ludi. A paci sa mi aj to, ze horor sa nekonci utekom skupinky ludi, ale poriadnym bojom so svorkou psov. Za to vsetko 76 % ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, o tom není pochyb ... kamera, herectví, scénář i střih se pohybují na vratké hraně průměru a podprůměru, s několika malými překvapeními a několika trapasy, které uhasí ty drobné jiskřičky naděje na lepší podívanou. Snad bych to hodnocení i zvedl, už jen kvůli těm pejsanům (a pár dost realisticky natočeným scénám jejich likvidace - opravdu je nerozjela tím Mercedesem?), nakonec mne ale spolehlivě zkopla dolů poslední scéna. Tož zase někdy příště, pane rejžo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • V celém filmu hraje jen sedm herců, čtyři muži a tři ženy. (Stocki)
  • Aby psi vypadali špinaví a neudržovaní, bylo použita směs bahna, laku na vlasy a glycerolu. (Cheeker)

Reklama

Reklama