Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadaná holčička Akeelah, intelektuálně převyšující své vrstevníky se dostává, po povinném školním kole spelování, do rukou bývalého učitele, který v Akeelah vidí veliký potenciál vyhrát celostátní soutěž. (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

cheprer

cheprer (hodnocení, recenze)

Tak toto jsem opravdu protrpel, pominuli klisovite sceny, a mne nic nerikajici soutez v hlaskovani, tak pres nesympaticnost hlavni hrdinky se prenest uz opravdu nedokazu. Nabyl jsem dojmu, ze vsichni herci strasne prehravaji, a "vic sladky to byt uz ani nemohlo "

LooK22

LooK22 (hodnocení, recenze)

Výborný, silný, emotivní příběh, perfektně zahraný od obou představitelů hl. rolí - jeden z hodně podařených filmů z poslední doby. 11-letá holčička Akeelah se zúčastni spellovací sotěže a překvapivě poráží starší ročníky....doma napjaté rodinné zázemí, moudrý učitel, který ji připravuje na statní kolo, matka nechce dovolit aby Akeelah pokračovala .....a je tu drama, na které se opravdu stojí podívat. Výborný výkon Laurence Fishburne prispívá k mému vysokému hodnocení. Ano, z tohoto filmu mám dobrý pocit, nenudil jsem se a dokonce jsem se přistihl, že na konci malé hrdince fandím spolu s diváky v hledišti. Potěšil mě i zajímavý ( nečekaný ) konec.

Reklama

Reklama